Výdrž baterie u Palmu 750v
Zdravím Palmeři, koupil jsem si novej Palm Treo 750v a je to fakt za ty prachy moooc dobrej stroj. Mam originální baterii a moc mi vadí že když ho ráno nabiju a když na něm skoro celej den nic nedělám, tak večer mi už baterie hlásí míň než 10%. Je to normální? A nemáte někdo zkušenost s baterií 2400 mAh? Ještě se k ní prodává k Palmu zadní kryt, protože baterie je objemnější. Poraďte mi prosím. Těším se na odpověď. Díky. Tonda
To je normální tak po 5 dnech.Alespoň u mne. Neběží ti nějaká aplikace na pozadí . Mě spolehlivě vycucl baterku Spb Mobile Shell 2.0.
A vy máte taky Palm Treo 750 v z 12-ti stovkou baterkou? Mam Treo teprve 3 dny, tak třeba baterii dtačí jen párkát nabít. Ale fakt pochybuju že by to i tak vydrželo tak málo. Jinak všechny aplikace vypínám. Poraďte prosím. Díky
jj mám treo 750 s originální 1200 mAh baterií, výdrž 2 až 5 dní podle používání, většinou ale ty 3 až 4 dny vydrží vždy
Záleží na výkladu výrazů "skoro celej den" a "nic nedělám". Navíc Treo není žádný přeborník ve výdrži a to ani nemá wi-fi. S tím by asi byla mobilní použitelnost na :no: .
Pokud se pohybuješ v místě se slabým signálem, kde se "perou" 2-3-4 BTS, máš zapnutou pravidelnou aktualizaci počasí, kurzu měn či stav na burze apod., RSS čtečku, push mail vydržíš tak 8, max. 12 hodin. Já bez nabíječky nevyrážím z domu a v autě také průběžně nabíjím.
Výdrž 2 dny nebo více je hodně velká utopie. Jedině snad s vypnutou phone částí.
Pokud se pohybuješ v místě se slabým signálem, kde se "perou" 2-3-4 BTS, máš zapnutou pravidelnou aktualizaci počasí, kurzu měn či stav na burze apod., RSS čtečku, push mail vydržíš tak 8, max. 12 hodin. Já bez nabíječky nevyrážím z domu a v autě také průběžně nabíjím.
Výdrž 2 dny nebo více je hodně velká utopie. Jedině snad s vypnutou phone částí.