Wizard, problém s displejem
Zdravím... Vysypal sem si omylem do kapsy s mobilem cukr... Byl ve všech dirkách.. Tak sem mobil rozebral do posledního šroubečku... Dal dohromady... Všechno fungovalo parádně... Po čase sem se dovntř podíval znova a byla tam taková špinavá oranžová lepenka nalepená na kontaktu od displeje... Myslel sem si že je tam k ničemu, tak sem jí vyhodil... Od tý doby mi pořád blbne displej... Když sem připojenej třeba na IM tak nejdřív blikaj některý pixeli a potom zbělá a udělaj se tam barevný čáry... Stačí to vždy akorát hodit do Stanby modu a zase zapnout a je to nachvilku v pohodě... Někdy to blbne i když mám vypnutou mobilní část... Nevíte prosim někdo co s tim ???
Nazdar. Uz sa to tu riesilo. Mne to robilo pol roka po kupe Varia.
Najprv sa obraz chvel a potom cary cez display az nakoniec zbielol..
Dal som reklamovat a bola robena vymena zakladnej dosky.
Inak to nevyriesis..
Vela stastia
Najprv sa obraz chvel a potom cary cez display az nakoniec zbielol..
Dal som reklamovat a bola robena vymena zakladnej dosky.
Inak to nevyriesis..
Vela stastia
Díky... Takže to vlastně už ani nemá cenu vyměňovat (pro mě)... Takže hodit z okna a koupit něco jinýho :(
asi to vyznam nema. Neviem ako by som ti v tom poradil.Skusit nejaky servis HTC.Alebo kupit nejake na diely vario a urobit vymenu.
Mne po vymene MB ide vario ok.. Mozna vadny flex mas.Mozna jako ja zlu MB.
Vela stastia
Mne po vymene MB ide vario ok.. Mozna vadny flex mas.Mozna jako ja zlu MB.
Vela stastia
Tak jsem zjistil že je to flex kabelem, protože když mam trochu povysunutý display (nebo uplně) tak to nedělá....