Pro všechny co rádi FLASHUJÍ mám dobrou zprávu.
Byla vydána oficiální nová verze ROMek pro naše přístroje MDA2/DATAPHONE2. Jedná se o verzi 1.72.00WWE, Radio 1.14.00, ExtROM 1.72.126. Ke stažení zde. ( 25 MB )
Jednotlivé ROM mají tyto kódy:
NK.nbf - : 0x20040304
ms_.nba : 0x20040305
radio_.nbf : 0x20040306
Poznatky - doporučení :
- tato verze není určena těm, co nechtějí mít problémy s českým překladem ( už mnohokrát vysvětleno ) a s tím spojené nepříjemnosti ( vypnutí telefonní části, taktéž několikrát již toto diskutováno a i vysvětleno jak tento problém odstranit). Já osobně však způsob zasahování do zdrojů a úpravy typu smazat zdroje v překladech nedoporučuji.
- v této verzi EXT-ROM jsou starší verze programů MIDI, CAMERA a neobsahuje ani program ClearVue ( PDF, prezentace ).
- v této verzi taktéž není obsažen GPRS Monitor
- téma co a hlavně jak nahrát do EXT-ROM tu už bylo taky mnohokrát zmíněno, takže záleží na každém co si do EXT-ROM nahraje a v jaké verzi ten který program je.
- ostaní poznatky jsou stejné, jak jsem je popisoval ve článku o Flashování MDA2/DATAPHONE2. ( Storage, IMEI, délky hovorů atd...)
- o další poznatky ( pokud budou ) se podělím časem
Zajímavost : podle ohlasů na tomto serveru se ještě nikomu nestalo, že by na základě špatného FLASHOVÁNÍ musel odnést přístroj MDA2/DATAPHONE2 do servisu. Tak jsem zvědav kdo bude první.![]()
Zde je seznam diskuzí na téma FLASHOVÁNÍ, které jsem založil a shrnul v nich poznatky na toto téma. Doporučuji, aby si tyto diskuze přečetli předeším TI, co mají chuť se do flashování pustit.:
Aktualizace ROM na verzi 1.72.00WWE, Radio 1.12.00, ExtROM 1.72.104 na DATAPHONE2
Postup aktualizace ROM na verzi 1.66.00WWE, Radio 1.10.00, ExtROM 1.66.131 na DATAPHONE2
Postup aktualizace ROM na verzi 1.60.36 , Radio 1.10.00 na DATAPHONE2
a
Jak přeflashovat zařízení XDA II?
Tak takhle to dneska u mne vypadá