Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 53

Téma: Aktualizace ROM na verzi 1.72.00WWE, Radio 1.14.00, ExtROM 1.72.126 na DATAPHONE2

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ps: nevím jestli je to důležité,ale podotýkám,že má ExtROM je vlastně 1.60.50 ale jen označením,ve skutečnosti se skládá ze všech komponent 1.72.800 + něco navíc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Já jsem si ztáhnul novou ROMku přímo z iMate. Zde je odkaz přímo na soubor ( 25 MB ) a zde je stránka s popisem novinek( doporučuji především uživateli xp - zde pozná že to není žádná testovací verze !) . Startovací obrázky jsou bez "not for sale". Viz přiložený obrázek.

    A co se týče problému s češtinou, tak nevím co chceš vlastně slyšet. Čeština byla dodána firmou moravia-consulting pro starší verze ROMek a s těma novýma prostě neběhá 100%. TEČKA. A debaty typu jeden program z novější verze mi OPĚT běhá s češtinou mi připadají být nesmyslné a zcela zbytečné. Pokud nechceš mít problémy s češtinou vrať se buď ke starším verzím ROMek a nebo v nových verzích si tuto češtinu ani neinstaluj.

    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..no člověku, který ten program hojně využívá, a zároveň hodlá využívat komfortu zapnutého překladu prostředí, to tak nesmyslné fakt nepřijde!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..a pokud jde o mou 1.72.126 jež obsahuje startovací loga NOT FOR SALE,TEST ONLY,stahl jsem ji z xda-dev..a prostě tam ta loga má,tudíž mne to vedlo k závěrům,jež jsem tu před pár minutami uvedl.. DVOJTEČKA
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od xp
    ps: nevím jestli je to důležité,ale podotýkám,že má ExtROM je vlastně 1.60.50 ale jen označením,ve skutečnosti se skládá ze všech komponent 1.72.800 + něco navíc...
    Pokud si přečísluješ ExtROM na třeba 9.99.999 (a ono to přečíslovat jde), budeš jedinečnej, ale to číslo nic neznamená, je pouze něco jako orientační!!! Důležitý je pouze a pouze obsah ExtROM. V nejposlednější iMate ROM můžou být starší verze programů než ve starší 1.72 TM ROM, proto je asi čeština zatím ok - nevím, nezkoušel jsem, já jsem si půjčil jenom rádio.
    Tento chaos v číslování ale neplatí u ROM OS a Radio, tam na to můžeš vzít jed:-) Snad...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od xp
    ..no člověku, který ten program hojně využívá, a zároveň hodlá využívat komfortu zapnutého překladu prostředí, to tak nesmyslné fakt nepřijde!
    ... a jak už jsem jinde psal, dá se odstranit čeština i pouze z konkrétních programů smazáním MUI bez nutnosti vypnout překlad celého prostředí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..jasný,už jsem tuto zajímavou informaci někde četl,jen jsem prostě línej to po každém hardresetu mazat...takže jsem rád,že to konečně funguje bez toho,abych musel pokaždé dělat něco navíc..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Mám tyto dvě zkušenosti s novou verzí ROMek : .

    -1.) Než jsem provedl flash na Radio verzi 1.14, tak se mi občas stalo, to že pokud jsem s někým telefonoval a někdo další se mi snažil dovolat, že to dvakrát zapípalo a první hovor byl bez mého přičinění ukončen, a druhý již nešel přijmout.
    Po flashy na tyto verze ROMek ( čísla ROMek - viz. název diskuze ) se mi to ještě nestalo. A pokud mi dnes někdo volá a já už s někým jiným telefonuji, tak se mi to taky dvakrát zapípá, ale na displeji se mi zobrazí kdo mi volá. A můj první hovor je stále aktivní.
    ( Jinými slovy : dříve pokud jsem s někým telefonoval, tak nové volání na mé číslo původní hovor ukončilo a nový nešel přijmout.)

    - 2.) Bohužel i s touto novou verzí ROMek je nutno používat program Pocket Bluetooth Tools. Aby bluetooth přístrojů GPS a USB klíče chodil jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Prosím můžeš mi dát link na ten Pocket Tools pro Bluetools? Někde jsem to zasel a nemůžu to najít-
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Chuck
    Prosím můžeš mi dát link na ten Pocket Tools pro Bluetools? Někde jsem to zasel a nemůžu to najít-
    ... zkus zde ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Pro ty co mají problémy s českým prostředím pro verzi ROM 1.72.00WWE, Radio 1.14.00, Protokol 1337.24, EXT ROM 1.72.126 dopuručuji se podívat sem . Budou mile překvapeni.

    Opět jde vypnout GSM část PDA, a i spodní volby v nastavení telefonu jsou v rodném jazyce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Pro ty co mají problémy s českým prostředím pro verzi ROM 1.72.00WWE, Radio 1.14.00, Protokol 1337.24, EXT ROM 1.72.126 dopuručuji se podívat sem . Budou mile překvapeni.

    Opět jde vypnout GSM část PDA, a i spodní volby v nastavení telefonu jsou v rodném jazyce.
    ... a k tomu ještě získají doufám, že užitečnou funkci lokalizace

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Ke stažení zde. ( 25 MB )
    Odkaz mi bohužel už nefunguje. Je možné tuto ROM stáhnout někde jinde nebo ji někam umístit na web?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Bud
    Odkaz mi bohužel už nefunguje. Je možné tuto ROM stáhnout někde jinde nebo ji někam umístit na web?
    Máš pravdu. Link na tuto ROMku je již nefunkční. Jelikož používám GPRS 4+1 je pro mne odeslání a vystavení tak velikého souboru někde na internetu skoro nemožné. Třeba se chytne někdo jiný.

    PS: Už jednou se stalo, že zrušili link na ROMku pro naše přístroje -MDA2/DATAPHONE2, ale to v té ROMce byla obsažena krásná plná hra za 20$. Tato ROMka byla vystavená necelé dva dny na internetu a pak ani ťuk. Proč je nefunkční tento link nevím, ( v této ROMce žádná hra nebyla ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    HTTP: http://www.clubimate.com/Support/RUU172126WWE_imate.exe (25Mb) osud to jde,jinak více odkazů je na
    http://www.mtekk.com.au/browse/page875.htm
    Kdyby jsi nepochodil tak něco staženo mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 61
    Poslední příspěvek: 17-10-2004, 20:16
  2. Reakcí: 77
    Poslední příspěvek: 27-08-2004, 08:00
  3. Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 04-06-2004, 10:55
  4. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 23-04-2004, 07:22
  5. Postup aktualizace ROM na verzi 1.60.36 , Radio 1.10.00 na DATAPHONE2
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2004, 15:02