nahradni diplej na Asus MyPalA639
Nemate nekdo predstavu kolik stoji nahradni displej na Asus MyPalA639 a kde se da sehnat?
Pripadne tipy na servis?
Zjistuji i tady
Tak snad mi bud poradi tam nebo nekdo zde.
Vymena displeje by taky nemel byt problem, nic se nepaji, jen zacvakne do takoveho "pasku", ze ano?
Pripadne tipy na servis?
Zjistuji i tady
Tak snad mi bud poradi tam nebo nekdo zde.
Vymena displeje by taky nemel byt problem, nic se nepaji, jen zacvakne do takoveho "pasku", ze ano?
Já jsem si teď nový display na Asus A636N koupil na ebay a vyšel mě asi na 1200,- s poštovným. Darazil asi za 3 týdny. Jen s ním mám trošku problém a to ten, že se mi nedaří ho zkalibrovat. Kalibrace je nehorázně rozjetá a nedaří se mi jí srovnat. Display je citlivý po celé ploše, ale kalibrace nic. Zkoušel jsem podle zdejěího návodu z fóra udělat in Hard reset, ale ani ten se mi nedaří. Zprvu ta kombinace tlačítek pravý v levo+levý v pravo+reset fungovala, ale teď se mi jen zrestartuje, bez jakýkoli nabídky a display je furt stejně rozjetý. Máte tady někdo tucha jak to napravit? Všem díky.. btw. jen drobnost, já mám PDA Asus A636N a display prodával na Asus A636 (bez N). To by ale mělo být snad jedno, né? Zapojení kontaktů je úplně stejný jako u původníhio displaye.
Pravděpodobně jsi narazli ještě na starou verzi těch LCD z doby kdy byla vyrobena velká série co neudržely kalibraci. Normálně u nás v ČR bys to vyreklamoval, ale nevím jak to udělat přes ten eBay. Jinak u nás se ten LCD dá sehnat za cca 2150 bez DPH.
To byl asi problém toho původního displaye, protože na něm se mi kalibrace rozjížděla pravidelně každej týden.. jenže než jsem to stihnul poslat na reklamaci, tak PDA udělalo bum a display se rozbil. Tak se mi po dlouhé době ten display podařilo sehnat na tom ebayi,ale teď je kalibrace úplně v pytli.. napadlo mě, jestli po výměně není třeba to PDA nějak úplně zrestartit? Jenže hard reset se mi prostě nedaři.. a nebo ho pošlu do obchodu na reklamaci i s tímhle novým displayem a uvidím jak dopadnu. Ale poznat že je v něm stejnej display by nemuseli, ne? Dokonce jsem koukal, že oba displaye měli naprosto stejný datum výroby. Zvláštní..