HTC TC InterWrite 9.5 "Demoverze vypšela"
Probiral jsem se forem, narazil jsem na par thredu ohledne teto hlasky, ale zadne ofic. reseni? Pomerne casto mi tato hlaska vyskakuje na mem HTC TC, s orig rom, je to par dni od prvniho spusteni vubec, tak me to celkem prekvapuje. Neni na to nejaka medicina? Patch od vyrobce? Na webu ss sem nic nenasel ;/ Predem dekuji.
Pokud máš legal interwrite od Sunnysoftu, tak rada je prostá. Při instalaci přes PC je v okně kolonka pod seriovým číslem pro email. Tu musíš vždy vyplnit. Seriové číslo se registruje na emailovou adresu. Bez emailové adresy je program jen demo verze a tak po cca 14 dnech Ti vyhodí tuto hlášku...
jj je to legal, proto to sem pisu :] zel zadna takova kolonka tam neni a ani v pda neni pristupna vse je neaktivni a vysedle a ta hlaska o demoverzi vyskakuje naprosto nepravidelne, ale jakmile zacne vyskakovat tak pak uz pomuze jen SR... a bezi normalne, az do chvile kdy zas zacne blbnout ;[
viktor aku verziu ROM pouzivas? skus sa pozret do \\Windows\ mali by tam byt tusim sunnycertified.cab a ulc.cab(neviem presne nazvy ale nieco podobne). installni ich este raz mohlo py to pomoct.
myslis offic rom? zatim mam htc asi tyden tak si rikam, ze ho par dni jeste necham tak nez ho preflashuju ;] btw je zpusob jak htc flashnout zpet do vyrobniho stavu, aby servis nepoznal, ze bylo nekdy flashovane neofic romkama?
bude to moja rom neoficialna. da sa flashnut do povodneho stavu vraj ak existuje ROM pre tvoju verziu.
Tak tady je něco oficiálního. Můj dotaz i s odpovědí z Sunnysoftu.
Dotaz:
Dobrý den. Již jednou jsem se na Vás obracel prostrednictvím emailu s mým problémem, bohužel však bez odezvy Proto ješte jednou, PDA mám mimo jiné i k práci a proto mi VELMI vadí, když pri pokusu o psaní na VAŠÍ klávesnici, která je soucástí lokalizace dodané spolu s prístrojem HTC Cruise (Polaris), navíc vetšinou v nejnevhodnejší dobu, na mne vyskocí "hláška": Demoverze vypršela. Pomuže jedine Softreset. Toto se opakuje v horizontu nekolika dní, nekdy i casteji, stále dokola. Predpokládám, že když je lokalizace soucástí ROM, balení neobsahuje žádné aktivacní císlo a záložka s registracními údaji je zešedlá a nejde vyplnovat, že žádná dodatecná registrace není treba. Jenom podotýkám, že uvedený jev mi VELMI ale opravdu VELMI vadí.
Predem dekuji za odpoved a doufám, že již ne zbytecne.
S pozdravem ... Martin
Odpověď:
Dobrý den,
Je možné, že na těchto zařízeních se občas tato hláška objeví. Snažíme se tento problém nasimulovat a najít možné řešení v podobě opravného patche. V tuto chvíli však řešení problému není k dispozici. Proto v tuto chvíli doporučujeme provádět restart PDA nebo změnit metodu zadávání pro obnovení lokalizace do plné verze. Hned jak bude řešení dostupné budeme Vás kontaktovat e-mailem. Řešení by se mělo objevit také v sekci FAQ
Dotaz:
Dobrý den. Již jednou jsem se na Vás obracel prostrednictvím emailu s mým problémem, bohužel však bez odezvy Proto ješte jednou, PDA mám mimo jiné i k práci a proto mi VELMI vadí, když pri pokusu o psaní na VAŠÍ klávesnici, která je soucástí lokalizace dodané spolu s prístrojem HTC Cruise (Polaris), navíc vetšinou v nejnevhodnejší dobu, na mne vyskocí "hláška": Demoverze vypršela. Pomuže jedine Softreset. Toto se opakuje v horizontu nekolika dní, nekdy i casteji, stále dokola. Predpokládám, že když je lokalizace soucástí ROM, balení neobsahuje žádné aktivacní císlo a záložka s registracními údaji je zešedlá a nejde vyplnovat, že žádná dodatecná registrace není treba. Jenom podotýkám, že uvedený jev mi VELMI ale opravdu VELMI vadí.
Predem dekuji za odpoved a doufám, že již ne zbytecne.
S pozdravem ... Martin
Odpověď:
Dobrý den,
Je možné, že na těchto zařízeních se občas tato hláška objeví. Snažíme se tento problém nasimulovat a najít možné řešení v podobě opravného patche. V tuto chvíli však řešení problému není k dispozici. Proto v tuto chvíli doporučujeme provádět restart PDA nebo změnit metodu zadávání pro obnovení lokalizace do plné verze. Hned jak bude řešení dostupné budeme Vás kontaktovat e-mailem. Řešení by se mělo objevit také v sekci FAQ
strojvudce: preco nepouzit nejaku free klavesnicu s CZ podporou? Nenapada ma ziadna priamo z hlavy ale tusim SHAMAN nejaku spravil.
No jo, jenže tohle jsem si zaplatil (v ceně zařízení), tak bych to rád měl funkční. A proč to potom nevyužít? :)
je to tak, k tomuhle by se asi SunnySoft mel postavit celem, kdyby to byla ojedinala chybka tak nereknu ani N~, ale vzhledem k cetnosti... ja to vyresim zrusenim IW, protoze mi anglictina nevadi a nejakou free cz klovesnici snad najdu, ale verim, ze je spousta uzivatelu, kteri z toho asi nejsou nijak zvlast stastni, protoze to chcou a funkcni ;]
Mam tiez Cruise asi 4 mesiace a pouzivam lokalizaciu Sunnysoft (dodana spolu s PDA) a zatial som tento problem nastastie nemal...a to Cruise-ovi davam zabrat (niekolko HR mam uz za sebou...) :D
[QUOTE="VictorC"]jj je to legal, proto to sem pisu :] zel zadna takova kolonka tam neni a ani v pda neni pristupna vse je neaktivni a vysedle a ta hlaska o demoverzi vyskakuje naprosto nepravidelne, ale jakmile zacne vyskakovat tak pak uz pomuze jen SR... a bezi normalne, az do chvile kdy zas zacne blbnout ;[[/QUOTE]
Pomůže nejen SR, ale i pouhá změna layoutu klávesnice - prostě se jen reloadne nějaká knihovna a je po problému.
Sunnysoft má za tohle obrovský černý puntík - už aby byla doba, kdy bude lokalizaci dodávat přímo Microsoft, tyhle trapné amatérské pokusy jsou už nudné. Sám jsem jim tento problém hlásil v polovině února - a od té doby to "usilovně" testují. S takovým úsilím by většina programátorů už zašla hladem.
Pomůže nejen SR, ale i pouhá změna layoutu klávesnice - prostě se jen reloadne nějaká knihovna a je po problému.
Sunnysoft má za tohle obrovský černý puntík - už aby byla doba, kdy bude lokalizaci dodávat přímo Microsoft, tyhle trapné amatérské pokusy jsou už nudné. Sám jsem jim tento problém hlásil v polovině února - a od té doby to "usilovně" testují. S takovým úsilím by většina programátorů už zašla hladem.
Mám úplně ten samý problém - mám TC zhruba měsíc (orig. ROM - díky absenci slotu na karty u diamonda jsem šel raději do TC) a po prvním HR musím cca 3-4x týdně resetovat kvůli demoverzi.
:(
Přikláním se k tomu názoru, že SS by se k tomu měl postavit čelem, nebo (což asi těžko) by mohlo ofic. upgrade od HTC na 6.1 nabízet rovnou českou.
:(
Přikláním se k tomu názoru, že SS by se k tomu měl postavit čelem, nebo (což asi těžko) by mohlo ofic. upgrade od HTC na 6.1 nabízet rovnou českou.
Tak i já jsem narazil na tento problém na Kaiserovi s originální ROM a SS InterWrtite...
Vyřešil jsem to SR a zatím jede...
Nicméně narazil jsem na druhý problém, zdá se mi, že když vyhazuje hlášku, tak mi jakoby přestane fungovat, má signál a vše, ale nejde se dovolat, sms nechodí a nefunguje wifi- najde síť, ale nepřipojí se k ní...Já volat i odesílat sms můžu...
Není to způsobeno žádným softem, protože Kaisera mám po HR, pouze patche od HTC
Vyřešil jsem to SR a zatím jede...
Nicméně narazil jsem na druhý problém, zdá se mi, že když vyhazuje hlášku, tak mi jakoby přestane fungovat, má signál a vše, ale nejde se dovolat, sms nechodí a nefunguje wifi- najde síť, ale nepřipojí se k ní...Já volat i odesílat sms můžu...
Není to způsobeno žádným softem, protože Kaisera mám po HR, pouze patche od HTC