Turisticke mapy pro smartphone?
Zdravim,
v poslednich mesicich jsem zjistil, ze tomtom mi na smartphonu prestava stacit a shanim nejaky software (obdobny oziexploreru). Na drivejsi symbianove nokii jsem mel SmartComGps a shanim neco velmi podobneho pro WM smartphony..
Kdyby nekdo vedel o nejakem vhodnem softwaru, byl bych vdecny.
v poslednich mesicich jsem zjistil, ze tomtom mi na smartphonu prestava stacit a shanim nejaky software (obdobny oziexploreru). Na drivejsi symbianove nokii jsem mel SmartComGps a shanim neco velmi podobneho pro WM smartphony..
Kdyby nekdo vedel o nejakem vhodnem softwaru, byl bych vdecny.
uz se to tu nekolikrat probiralo
1) GPSDASH - placeny, je porobny jako OziExplorer, mapy si kalibrujes sam
2) Garmin - placeny, turisticke mapy si koupis, takze je nevyrabis
3) gpsVP - zadarmo, umi trochu Garmin mapy, hlavne umi nacachovat mapy z GoogleMaps
4) GoogleMaps - zadarmo
1) GPSDASH - placeny, je porobny jako OziExplorer, mapy si kalibrujes sam
2) Garmin - placeny, turisticke mapy si koupis, takze je nevyrabis
3) gpsVP - zadarmo, umi trochu Garmin mapy, hlavne umi nacachovat mapy z GoogleMaps
4) GoogleMaps - zadarmo
Akorát že do Garmina rozhodně nedáš klasické rastrové mapy, ale jen mapy v Garmin formátu, tj. pokud jde o turistické, tak je to jedna konkrétní mapa od firmy Picodas a ta je bohužel o několik řádů horší než běžně dostupné rastrové mapy. Pokud ho navíc budeš kupovat přes zahraniční eShop tak ta mapa ČR určitě nebude v ceně, takže si připrav další 2000 Kč. Takže pozor na to.
Na SmartPhone by mělo běžet PathAway, mapy rastrové dají koupit, hledej TourNavigator nebo můžeš sám kalibrovat nebo převést mapy pro OziExplorer.
EDIT:
Tak kdybys přeci jen chtěl toho Garmina, tak se i s mapou ČR dá u nás koupit cca od 1800 Kč viz. http://jyxo.1188.cz/s?q=Garmin+Mobile+XT+CR&d=zb&cnt=100&ptype=1&sort=1&rev=1
EDIT:
Tak kdybys přeci jen chtěl toho Garmina, tak se i s mapou ČR dá u nás koupit cca od 1800 Kč viz. http://jyxo.1188.cz/s?q=Garmin+Mobile+XT+CR&d=zb&cnt=100&ptype=1&sort=1&rev=1