Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC TyTN (Hermes, Vario II) - Jak reklamovat s neoriginání ROM?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravím
    Poraďíte jak vyreklamovat TyTN, kterému nefunguje dotyková vrstva? Zkoušeli jsme již všechno možné, ale displej nereaguje, jinak je vše funkční. Protože se ale systém s oficiální ROM od Vodafone sekal při navigaci a restartoval celé zařízení, nahráli jsme na něj novou ROM, která problémy vyřešila (již tehdy jsme chtěli přístroj reklamovat, účetní však někam zašamtročila doklady a tak jsme to vyřešili Flashováním), nyní jsem napsal na Vodafone, zda je možné dohledat doklad o koupi dle SN z jejich systému, což jsem již v jiných obchodech párkrát dělal, ale došlo mi, že musím nahrát původní ROM, ať se vyhnu svádění viny právě tímto směrem. Bohužel se mi nepovedlo vygooglit originální ROM, která na přístroji byla nahrána. Myslíte že se dá někde sehnat?
    Díky, Gooorila
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    409

    Zkus mailnout na Vodafone zda tam může při reklamaci být ofiko HTC ROM (a myslim že ano), tu už seženeš hravě...Mmj neni moc zpusobu jak při nefungující dotykovce obejít Agiln screen
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Ne, spíš bych tam flashnul oficiální HTC 3.54.255.3 ROM a to by měli akceptovat (když už nic, tak se ohánět tím, že jí vydal samotný výrobce - sice ne pro toto CoutryID, ale stejně by neměla zařízení poškodit). Operátor pravděpodobně logicky odpoví, že je to nepřípustný zásah do SW.

    Link na vlákno oficiální ROM od HTC - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=316726
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nepovedlo se mi najít oficiální ROM od toho Vodafone. Nemáte někdo? /
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Ta pravděpodobně neexistuje, protože operátorská ROM není běžně k dispozici a ze zkušenosti s O2 se jednalo o tovární ROM, která byla následně po resetu customizovaná z ExtROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    aha. Tak zkusíme nahrát oficiální od HTC a uvidíme jestli nás vyfakujou nebo ne.
    Jinak k záručnímu listu: olali jsme na Vodafone, vysvětlili že máme problém s fakturou a záručním listem a oni se nás jen zeptali na adresu, kam mají nově vytištěnou fakturu odeslat. Dobrý, ne? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Cha cha... a je na faktuře IMEI, nebo nějaký jiný ID, který by unikátně identifikoval zrovna Tvůj přístroj?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HTC TyTN (Hermes, Vario II) - WM 6.1 CZ - první česká ROM
    Od lino_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 23:02
  2. HTC Hermes (TyTN) - MRH 9.0 Valerian
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 676
    Poslední příspěvek: 06-03-2009, 10:37
  3. Vario II (TyTN, Hermes) - problém s flashnutím
    Od Pancourek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 17:50
  4. HTC TyTN (Hermes) Synchronizace
    Od ROJ v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 06:47