Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: WM6.1 pro Acer n300

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    27

    Tak mám taky 6.1 a zkousel jsem to trosku testovat, beha to stabilne i pri vytizeni RAM naplno, jela tam nejaka hra, uz nevim co to bylo, ale RAM byla vyuzita uplne, to samy s flash rom, nacpana programama, a furt to jede bez sekani a restartu, multimedia v pohode, filmy s rozlisenim 640x480 s 512kbps taky plynule, BT bez problemu.. nevim co bych jeste popsal, jsem s tim zatim spokojen, jinak kompatibilita programu naprosto bez problemu..

    EDIT: Tak po dalsim testovani jsem prisel na par chybicek, nevim jestli je to normalni nebo jenom u me, ale pri kopirovani pres kabel s Activesync souboru vetsich nez 100MB se proste spojeni prerusi a PDA se odpoji od PC.. pak dalsi ze se obcas zasekne veskera komunikace, wifi, bt nejdou zapnout, Activesync se nepripoji, vyresi akorat soft reset..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    Takze tiez zopar skusenosti po par mesiacoch pouzivania: nesporne plus: SDHC podpora (16GB v PDA je bomba), zrychlenie systemu v porovnani s WM5.0. Minus: iGO8 robi obcas divotvorne veci: oneskoruje sa, nestiha prekreslovat alebo co, niekedy pomoze len soft reset. Bezny SW chodi v poho. ( mozno je to vec iGOa, ale pri ROM24ke to nerobieval) Celkovy dojem kladny, WM6.1 vyhrava nad WM5.0.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    35

    No, tak asi po mesici pouzivani WM 6.1 (v2.00.01) jsem objevil docela neprijemnou chybku. Po zapnuti (nebo spise resetu) pdacka je vse v pohode, jenze casem si z RAMky zacne ukousavat stale vetsi cast gwes.exe, a to pokracuje az do to doby, nez je na ni kriticky malo mista, po soft resetu je vsechno v pohode, ale jen urcitou dobu, poto se to cele znova opakuje. Nevite co s tim?
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    5

    Zdravim.
    Omlouvam se za mozna divny dotaz,ale je ta verze zde uvedena WM6.1 v cestine??
    ""Pro ostatni - download Rapid share ....viz prispevek nahore....""
    neni uz nekde treba dostupna novejsi verze nez tato?

    Dekuji za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    124

    WM6.1 je v anglictine. Ale snad to az take hrozne nie je :-) ( slovencina/ snad aj cestina/ sa v programoch / pokial su lokalizovane/ da samozrejme nastavit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    Protože jsem s Acerem n 311 spokojen tak jsem si po ztrátě jednoho s WM5 pořídil dalšího,bazarového s tím,že si do něj dám WM6.1,abych mohl i karty 16MB.Po týdenním martyriu se mi to podařilo,je stabilní a téměř vše jede,včetně TomToma.
    Nahrál jsem verzi WM 6.1 19949.1.2.0
    Mám pouze dva problémy :
    1. Nevidím seznam kontaktů přestože se synchronizují s PC.V programech je ikonka komtaktů/i v liště/,ale jako by chyběl vlastní program.Nejde spustit.
    2. Tentýž problém mám i s poznámkama.Jsou tam,synchronizují ale nejde spustit program "poznámky".

    Prosím poraďte
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    chtěl sjem si stáhnout novou verzi firmware z toho ruského fora, ale enjde to, protože nejsem registrovaný a regnout se ani nemůžu, protože nepřečtu captchu v azbuce... kdo jste registrovaný můžete prosím ten firmware stáhnout a hodit třeba na rapida? Díky
    http://4pda.ru/forum/dl/post/391247/...10_01_17_2.zip
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Odkaz sem davat nebudu, ale poradim s registraci. Na te captche je priklad a musis napsat vysledek, ja to taky dokola opisoval

    Napoveda: плюс = plus, равно = rovna se
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    bezva, fakt díky, to by mě nenapadlo :-)
    Jinak ještě že google má ten překladač, jinak bych to nedal :-D Jsem hold mladšího data a azbuka mi nic neříká...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    jaj, problém, v tom archivu neni bootloader, jen flash.dio a chain.lst. Dneska mi má přijít starší n311 a jdu na noční tak jsem to chtěl v práci přeflashovat, ale nevim, pujde mi to s jakýmkolikv bootloaderem, nebo to musí být ěnjaký njenovější?

    A tak mě napadlo, bude to vůbec mít angličtinu? Jelikož tam nic nepíšou, mám trochu obavu aby to enbylo celé rusky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    nevíte někdo jaká je nejnovější verze ROM wm6.1, v angličtině? Našel sjem novou, ale je jen rusky...
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    14

    Vyřešil někdo prosím ten bluetooth? Zkoušel jsem několik romek wm6.1 i wm5 a nic mi nejde. nainstaluju tomtom a už nepustim BT. A to nic jiného jsem neinstaloval :-(
    Tim pádem nepřipojím BT modul a kvůli toho jsem to pda kupoval...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Tady pry nejnovejsi (11.1.2010) WM6.1 pro n311 (netusim jestli Eng nebo Rus)

    http://rghost.net/821102

    - WM 6.1 Classic CE 5.2.21056 Build 21056.1.6.9 MUI 0419 (RUS)
    - OEM v1.0.24
    - free RAM after SR: ~34,90 Mb
    - free ROM: ~77,65 Mb
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. WM6.5 pro Acer n300
    Od EasyM@n v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-02-2010, 14:05
  2. ACER n300 a LINUX
    Od mdodo v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 15:23
  3. WM6 pro Acer n300
    Od Mr. Death v sekci Acer
    Reakcí: 138
    Poslední příspěvek: 07-04-2008, 00:10
  4. Nová ROM 1.00.16 pre Acer n300
    Od pdq v sekci Acer
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-07-2006, 15:44
  5. Acer n300???
    Od Brco_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-09-2005, 23:49