Eten X500+ SD karty
Caute ... ludia mam takyto problem ... ja mam na mobile stalu SD kartu ktora funguje stabilne .. aj ked ju vitiahnem z etene dam ju do nejakeho mobilu a zasa s5 ... ale chystam sa na tyzden prec a chcem si pribalit viac kariet (teda 2) na hudbu .. a tak som si pozical od sestry SD tu istu ako mam ja ale inu znacku presne Apacer ... nahodil som ju do mobilu poziadalo ma o jej sformatovanie ... naformatoval som ju a nenaslo ju ... znova som ju naformatoval a uz mi naskocila po kabli som tam nakopiroval cca 1gb dat a dal som ju do sestrineho mobilu nech ju este vyuziva kym som doma ... no ale dneska som ju znova dal do mobilu ze idem dat dalsie data a kartu nenajde a zariadenie ma znova ziada o jej sformatovanie ... co teda mam robit ako ju mam naformatovat aby mi isla vzdy ako ta moja prva ? tu prvu formatoval znamy a nebol snou ziaden problem .. dakuejem za ifo :)
[QUOTE="DarkAngel.sk"]to mi fakt neviem nikto pomoct ??? hmm :( [/QUOTE]
Mozno by aj niekto pomohol, ale zislo by sa napisat aspon verziu firmware..... ci sa jedna o modifikovanu ROMku.... o aky typ karty presne sa jedna..... ci mas nainstalovane napr. SDHC ovladace..... a aku verziu ovladacov.....
Z tych tvojich informacii sa dost tazko radi..... :?
Mozno by aj niekto pomohol, ale zislo by sa napisat aspon verziu firmware..... ci sa jedna o modifikovanu ROMku.... o aky typ karty presne sa jedna..... ci mas nainstalovane napr. SDHC ovladace..... a aku verziu ovladacov.....
Z tych tvojich informacii sa dost tazko radi..... :?
noo tak sorrac ;)
takze ROM mam 488 a nemam SDHC ovladace .... idem mi o kartu Apacer 2gb ... ked ju sformatujem v mobile a nahram veci ... vyberem ju a vlozim stale ide ... no a po nejakom case 24hod .. ju tam vlozim znova a zasa ju chce ppc formatovat ...
p.s. co este chcete vediet ?
takze ROM mam 488 a nemam SDHC ovladace .... idem mi o kartu Apacer 2gb ... ked ju sformatujem v mobile a nahram veci ... vyberem ju a vlozim stale ide ... no a po nejakom case 24hod .. ju tam vlozim znova a zasa ju chce ppc formatovat ...
p.s. co este chcete vediet ?
[QUOTE="DarkAngel.sk"]noo tak sorrac ;)
p.s. co este chcete vediet ? [/QUOTE]
Uprav si tieto kluce v "registroch"...
HKLM\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\MMC_Class\DisablePowerManagement = 1
HKLM\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMemory_Class\DisablePowerManagement = 1
malo by to pomoct......
P.S. Ked sa nudis, daj si tam novsiu ROM........ :-)
Tu je link na original 489 CZ (neboj sa, o zaruku nedojdes)
[CODE]http://www.etencorp.com/Support/downloadfile/rom/200709191218371190175437.EXE[/CODE]
P.S.2: Po roznych skusenostiach s microSD/microSDHC kartami su najlepsie od "vrchneho SDcard guru" SanDisku ... :-)
p.s. co este chcete vediet ? [/QUOTE]
Uprav si tieto kluce v "registroch"...
HKLM\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\MMC_Class\DisablePowerManagement = 1
HKLM\Drivers\SDCARD\ClientDrivers\Class\SDMemory_Class\DisablePowerManagement = 1
malo by to pomoct......
P.S. Ked sa nudis, daj si tam novsiu ROM........ :-)
Tu je link na original 489 CZ (neboj sa, o zaruku nedojdes)
[CODE]http://www.etencorp.com/Support/downloadfile/rom/200709191218371190175437.EXE[/CODE]
P.S.2: Po roznych skusenostiach s microSD/microSDHC kartami su najlepsie od "vrchneho SDcard guru" SanDisku ... :-)
cauko to prestavenie v registroch nepomohlo ... ta karta stale zial nejde ... noo a nad rom som uz rozmyslal mozno ked pridem o tyzden tak nieco poskusam :)
[QUOTE="DarkAngel.sk"]Caute ... ludia mam takyto problem ... ja mam na mobile stalu SD kartu ktora funguje stabilne .. aj ked ju vitiahnem z etene dam ju do nejakeho mobilu a zasa s5 ... ale chystam sa na tyzden prec a chcem si pribalit viac kariet (teda 2) na hudbu .. a tak som si pozical od sestry SD tu istu ako mam ja ale inu znacku presne Apacer ... nahodil som ju do mobilu poziadalo ma o jej sformatovanie ... naformatoval som ju a nenaslo ju ... znova som ju naformatoval a uz mi naskocila po kabli som tam nakopiroval cca 1gb dat a dal som ju do sestrineho mobilu nech ju este vyuziva kym som doma ... no ale dneska som ju znova dal do mobilu ze idem dat dalsie data a kartu nenajde a zariadenie ma znova ziada o jej sformatovanie ... co teda mam robit ako ju mam naformatovat aby mi isla vzdy ako ta moja prva ? tu prvu formatoval znamy a nebol snou ziaden problem .. dakuejem za ifo :) [/QUOTE]
mam presne ten isty problem ale X500 WM 5.0 WWE 032 032 0354, mam dve rovnake karty 2GB Kingston. Jedna mi ide uplne normalne a druha sa chce stale formatovat.
Prva ukazuje 1903 MB a druha 1945 MB. Nemam ziadny patch na SD kartu. Neviem co s tym lebo na tej co funguje je iGo6 na druhu by som chcel iGo8. Skuste poradit. dik
mam presne ten isty problem ale X500 WM 5.0 WWE 032 032 0354, mam dve rovnake karty 2GB Kingston. Jedna mi ide uplne normalne a druha sa chce stale formatovat.
Prva ukazuje 1903 MB a druha 1945 MB. Nemam ziadny patch na SD kartu. Neviem co s tym lebo na tej co funguje je iGo6 na druhu by som chcel iGo8. Skuste poradit. dik