HTC Kaiser ( TYTN II ) Problém s "druhou" kamerou - nefunguje
Stalo se mi, že když jsem spustil druhou kameru - program se sekl. Po ukončení a znovu spuštění aplikace pro kameru se oběvila černá obrazovka (jako bych fotil ve tmě). A dokonce i hlavní fotoaparát už nešel. Po restartování celého zařízení se akce opakovala... Zkoušel jsem hardreset a nepomohlo to. Nepomohla ani jiná flash (originální i neoriginální)
Zajimávé na tom je to, že se toto stává jen někdy.
Zajímalo by mě jestli se stím někdo někdy setkal. Hladal jsem všude, ale marně...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Zajimávé na tom je to, že se toto stává jen někdy.
Zajímalo by mě jestli se stím někdo někdy setkal. Hladal jsem všude, ale marně...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Už vím jak na to. 1) Po zaseknutí - reset
2) spustit program "CAMERA"
3) přepnout na mód VIDEO
4) vypnout aplikaci "CAMERA"
5) přepnout na druhý fotoaparát
Sice je to divné ale tak mi to funguje. Podle mého názoru je to stejnak nějaká záhadná chyba.
2) spustit program "CAMERA"
3) přepnout na mód VIDEO
4) vypnout aplikaci "CAMERA"
5) přepnout na druhý fotoaparát
Sice je to divné ale tak mi to funguje. Podle mého názoru je to stejnak nějaká záhadná chyba.
Za prve by to chtelo napsat jakou pouzivas rom a k ni radio verzi,jestli oficialni nebo nejakou ukuchtenou z xda-developers.Je tam totiz plno rom pro americkeho Kaisera od ATT a jelikoz americka verze Kaisera nema predni kamerku flashnutim teto rom nebo jen samotneho radia do evropskeho Kaisera muzou nastat tyto problemy.
používám tuhle rom z XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=381837
Presneji to je: ROM version: 3.14.502.1 WWE
ROM date: 03/20/08
Radio version: 1.64.08.21 (NEW, from HTC Nike, very good reception !!!)
Protocol version: 25.74.40.02H
Ale zkoušel jsem i origo CZ co tam má správně být, ale je to pořád stejné. Zvláštní je, že někdy to funguje a někdy zas ne. Nemyslím si že by to mohla být HW chyba.
Presneji to je: ROM version: 3.14.502.1 WWE
ROM date: 03/20/08
Radio version: 1.64.08.21 (NEW, from HTC Nike, very good reception !!!)
Protocol version: 25.74.40.02H
Ale zkoušel jsem i origo CZ co tam má správně být, ale je to pořád stejné. Zvláštní je, že někdy to funguje a někdy zas ne. Nemyslím si že by to mohla být HW chyba.