Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: Změna boot image u MDA/XDA2 snadno a rychle.. :o)

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    a druhej kousek..
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...jen pro info, k jednomu prispevku muzes pridat i VIC nez jen jeden soubor. Akorat se nesmi jmenovat stejne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..áááha,díky za info..a jak je to s prostorem pro naše přiložené soubory? Těch 5 mega jež je limitem znamenám,že bys radši víc nebo míň příspěvků s přiloženými soubory? Je na to místa hodně nebo málo? Abychom ti to nezahltili...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kdyz se budou posilat normalni a rozumny veci, tak je to bez problemu, na serveru je hodne mista. Nemusite mit strach
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Ještě že pro nás, běžné smrtelníky, je tady eXEden a jeho Kuchařka pro PPC , alespoň jeden ví, vo co gou (ale jako počteníčko pro dlouhou chvíli dobrý :yes: )
    Koukám a nikoho z vás nemám přihlášeného na srpen a přitom máte tolik, čím můžete přispět (jako když bohové sestoupí z Olympu a přinesou osvícení smrtelníkům ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Ještě že pro nás, běžné smrtelníky, je tady eXEden a jeho Kuchařka pro PPC , alespoň jeden ví, vo co gou (ale jako počteníčko pro dlouhou chvíli dobrý :yes: )
    Koukám a nikoho z vás nemám přihlášeného na srpen a přitom máte tolik, čím můžete přispět (jako když bohové sestoupí z Olympu a přinesou osvícení smrtelníkům ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od mvata
    A ja si myslel ze mam vlci mlhu. Me ta pismena taky ziskala jinou barvu, ale jenom pokud mam zapnuto vyhlazovani pisma, jinak je to ok. A je to i pro jine aplikace, napr. Mobipocket reader s vyhlazovanim. Jde mi to trochu do zlutocervena? Je to jen takovy nadech, ale neprijemny. Mam pocit, ze v nove verzi je mensi podsvice ni displeje, ale to muze byt jen muj dojem. A s vydrzi baterie nevim - driv na verzi 1.52 jsem mel nekdy i 8:03 hod., ted max. 6, ale mozna se to jeste zmeni.
    MArtin
    stahni si ace_ddi.dll a prepis tvoji v \Windows adresari pak soft reset a mel by clearType font byt lepsi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tady je něco pro Slováky a jejich QTEKY.. Mimochodem mám také Qteka 2060, ne MDA 2, ani DP2..
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    36

    Je nějaký podobný způsob, jak toto provést na MDA I?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ne. Ale při vaření ROM v kuchyni máš na výběr z několika možných start screenů.. Bohužel je jich jen pár..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    36

    ok, díky.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    mam podobny jako XP... (jenom mam ten druhej nejak posunutej doprava a vlevo mi zase presuhuje to co vpravo chybi)
    ale jeste bych rad vedel... ovlivni to zaruku? kdyz se zapisujou kamsi do ROM? a jak tam dostanu zpatky ty puvodni?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    199

    A od koho máš mášinku? T-Mobile? No vyber si.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Týmobajl, mam to v podpisu, diky moc!

    zase ma ten eurotel hezci design... nebo vam se ta ruzova libi? :no:
    a to nemluvim o skinu Telefonu (Phone)... ty ruzovy tlacitka...:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od kopec
    zase ma ten eurotel hezci design... nebo vam se ta ruzova libi? :no:
    a to nemluvim o skinu Telefonu (Phone)... ty ruzovy tlacitka...:
    Imho to neni moc velkej problem zmenit, ne? Ja mam misto ruzovych tlacitek nejakej namet z Egypta na pozadi a tlacitka modry... (teda je fakt, ze tlacitka kdyz se drzi (jsou zmacknuty), tak jsou furt ruzovy, ale s tim uz asi nic nejde..)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. DupeDeDupe aneb jak se zbavit duplikovaných kontaktů snadno a rychle
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2008, 15:52
  2. Artemis - jak změnit bootovací obrázek snadno a rychle
    Od cosinusx_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 13:51
  3. SmartMovie - filmy pro PDA snadno a rychle
    Od oskarmaniak v sekci Multimédia
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 04-03-2007, 22:20
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-01-2006, 15:10
  5. boot image MDAC
    Od mys@k v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-06-2005, 00:45