Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 72

Téma: E-TEN - Zrychlení grafiky / ovládání stylusem

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Je to velmi znát, pokud je několik otevřených aplikací a jen se přklápí/aktivují. Pak to velmi rychle vykreslí obrazovku "minimalizované" aplikace.

    Benchmark v přehravači TCPMP při přehrávání *.FVL souboru s vysokým bitrate na M700 (Samsung 400MHz):
    dříve se přehrávání zadrhávalo, benchmark to ukazovalo cca 110%
    nyní se to přehrává naprosto plynule a ukazuje to 160%

    Pro info: MDA Compact s intelem 272 (416MHz):
    cca 130%
    Tam ale funguje v TCPMP mnějaký spec driver nazvaný "intel2700g".

    Přesné benchmarky dodám večer nebo přes víkend, Rozhodně to ale je znát (na 320x240 ETENu).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    This driver dicrease CPU load when you use Touch Screen, whith original driver cpu load's to 80% whith this driver cpu load only 15-20%
    Otazkou zustava, co na to vydrz baterie pri intenzivnejsi praci s PDA.. Ze by se prodlouzila?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    68

    Také mohu vřele doporučit :yes: Zrychlení je opravdu znát.Rolování,kontextové menu atd.:yes: Ohledně spotřeby- se ještě uvidí. Nebyl dostatek času posoudit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    68

    Pouzivate niekto FTouchFlo?

    Po zinstalovani tohoto drivera som sa s FTouchFlo dostal do problemov a uz ho neviem korektne rozbehat (po jeho spusteni reaguje display na pohyby stylusu chaoticky)...
    Je dost mozne ze problem je v tom, ze uz si nepamatam ako som FTouchFlo rozbehal pred tym, lebo rovnaky problem mam aj ked driver odinstalujem :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Muzu rict za sebe, ze od noci to vypada se spotrebou lepe nez pred tim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    Mohu potvrdit, zrychlí se to....
    Jen mi to na WM 6.1 udělalo takovou "poťouchlost". Když jsem klikl na OK otevřela se položka START= zrdcadlově mi to převrátilo strany.... Zkuste si pak ráno vypnout budík, když nevíte, že se tak stalo :-D. Takže místo vypnutí jsem odložil buzení o 5 minut... po 15 minutách jsem to vypnul tlačítky...
    Stačilo jen znovu zkalibrovat obrazovku a stylus...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    47

    Eten M 700, WM 6 vyzkoušeno a fuguje skvěle. Jen byl nutný dvakrát SR. Po prvém se na horní liště objevily bíle svislé čáry, po druhém SR bez problémů běhá. Používám velkokapacitní baterii a zkrácenou výdrž jsem nepozoroval.
    Tleskám pánům z Etenu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    61

    Citace Původně odesláno od Isomil
    Eten M 700, WM 6 vyzkoušeno a fuguje skvěle. Jen byl nutný dvakrát SR.
    I já potvrzuji tento efekt u M700. Jinak to vypadá, že to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Spotřeba a výkon/využití CPU:

    Zdá se, že v mašince je nějaký grafický chip, který nebyl dosud plně využíván - nějaký grafický akcelerátor. Dosud veškeré překreslování/interface na display děla základní procesor (CPU). A po použití nového driveru se zjevně začne používat ten akcelerátor, takže vyzužití CPU klesne a současně to je rychlejší. Takže pak může být i nižší spotřeba, protžýe není tak používáno CPU, který představuje zvýšenou spotřebu.

    Nebo má displa obvod spravující display nějakou chache (mimo základní paměť), která nebyla použita. Zajímavé je, že TCPMP přehrávač nabízí použít specielní driver "Intel 2700g" na MDA Compact s intel PXA 272. A Samsung má asi jinou strukturu. Ale nerozumím tomu. Může se vyjádřit nějaký expert na chipsety a procesory?

    2700g je intel grafický koprocesor s akcelerací 2D i 3D, MPEG-1, 2 a 4 pro PXA 27x:
    2700g popis

    Samotné PXA Xscale: Popis PXA 27x

    A náš Eteňácký SAMSUNG:Popis Samsungu

    Další detaily Samsungu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    13

    a zrichli to i videa?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Fuj nechutne ... Doteraz som ja cakal na odozvu mojej X500+, teraz caka ona na mna....

    Tu je aj nejaka novsia verzia (17kB)
    Kód:
    http://rapidshare.com/files/111013715/fish_touch_fix2_by_greatevk.rar
    ORIGINAL POPIS:
    This fix decrease CPU load when you tap the screen from 60-80% to 10-20%
    Works on Eten X600, X650, X800, X500, X500+.

    Installation:

    1. Install SdkCerts.cab on your device
    2. Install FISH_TOUCH_FIX2_BY_GreateVK.CAB
    3. Reset your device
    4. Pass calibration
    5. All
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Soubor
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    78

    JJ, mam uz taky na X500 (non +) - tu druhou verzi a opravdu je to znat.
    - plynulejsi pohyb v menu
    - vetsi rychlost prekreslovani mapy (napr pri prohlizenï mapy v TT)
    ... testuju jak to je s vydrzi baterie
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od MeeVal
    Jen mi to na WM 6.1 udělalo takovou "poťouchlost". Když jsem klikl na OK otevřela se položka START= zrdcadlově mi to převrátilo strany....
    Ještě dokonalejší je, pokud máte nastaveno heslo - po SR (před kalibrací) to po mě chtělo zadat heslo ... :O
    Už jsem se chystal na HR, ale naštěstí se mi po půl hodině podařilo zjistit, kam pro kterou klávesu ťuknout a podařilo se to odkodovat ... )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    19

    Je to vubec mozne? Ma X500 ted beha rychle jak nikdy! Po prvnim restartu se ponekud zblaznila grafika, po druhem uz vse korektni a stabilni. Diky za tip!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Zamknutí stylusem
    Od jaguarik_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-10-2009, 09:31
  2. Zamykání stylusem
    Od malcor_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-07-2009, 12:52
  3. Psani stylusem na MDA Vario
    Od burticek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-07-2007, 15:04
  4. Vykon grafiky
    Od mckillem_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-03-2006, 22:03
  5. Rychlost psani se stylusem
    Od charles_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 08-07-2005, 23:29