Nastavení času pro prodloužení připomínek
Ahoj,
lze na WM5 někde upravit nastavení, o kolik prodloužit připomenutí upomínky?
Jedná se mi o to, že když mi vyskočí upomínka, mám tam pár "defaultních" časů, o kterou ji můžu prodloužit. Bohužel mi tyto časy nevyhovují - uvítal bych vlastní konfiguraci. Je to možné - např. zásahem do registrů nebo jinou aplikací?
Děkuji.
Jirka
lze na WM5 někde upravit nastavení, o kolik prodloužit připomenutí upomínky?
Jedná se mi o to, že když mi vyskočí upomínka, mám tam pár "defaultních" časů, o kterou ji můžu prodloužit. Bohužel mi tyto časy nevyhovují - uvítal bych vlastní konfiguraci. Je to možné - např. zásahem do registrů nebo jinou aplikací?
Děkuji.
Jirka
Presne tohle taky hledam, prohledaval jsem xda-dev a nikde o tom ani zminka, tak nevim, jestli na to neco je...
Pripojim se k requestu. Zkousel jsem googlit, ale neuspesne. Bojim se, ze to bude zadratovany v systemu a nepujde to nijak rozumne menit. Ale rad se necham prekvapit :)
Taky jsem googlil a prolejzal fora, zaver je, ze to nelze... Resp. neni na to zadna aplikace, zadnej cab, takze predpokladam, ze to nejde, narazil jsem jen na plno lidi, co to shani, ale proste to neni... Bohuzel. Resenim je pouzivat jiny jiny software pro pripominani upominek (ted nevim, jestli to neni soucast nejakeho PIM sw), coz, alespon pro me, neni reseni.