Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Palm Treo WM6 a iGO 6 Plus

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    8

    Zdravím, vím o problému iGO 6 na Palm Treo WM6, kdy iGO sice funguje, ale má zdeformovaný obraz a "nezdeformované" klávesy, tudíž je ovládání složité. Nevíte, zda na to neexistuje oprava? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    22

    vytvoris sys.txt (v adresari Igo), pokud uz ho nemas, a do sekce pridas a nebo zalozis:

    [interface)
    gxoff=1


    (mistni forum kurvi zavorky, takze ta ")" je hranata jako ta prvni)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    8

    ..a je to 100%?, Pokud nainstaluju WM6, bebude cesta zpět Moc dík za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    22

    co je dneska 100%?
    proste me to pomohlo a ukazuje to spravne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od pxcz
    vytvoris sys.txt (v adresari Igo), pokud uz ho nemas, a do sekce pridas a nebo zalozis:

    [interface)
    gxoff=1


    (mistni forum kurvi zavorky, takze ta ")" je hranata jako ta prvni)
    Ahoj, zkoušel jsem to napsat do iGO\sys.txt ( [interface]
    gxoff=1 ) ještě před instalací WM6 a při spouštění iGO6 byla chybová hláška (v příloze)
    [IMG]C:\interface gxoff=1.bmp[/IMG]
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    8

    .
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Milos Treo
    ..a je to 100%?, Pokud nainstaluju WM6, bebude cesta zpět Moc dík za odpověď
    Zkus zagooglovat, mám pocit, že někde byl downgrade zpět na WM 5. Možná se pletu (a bylo to na jiné PDA), ale v rámci uklidu v noťasu jsem některé txt soubory s linky na různé ROM "inteligentně" smazal. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    8

    M O O O C velekej D Í Í Í K pro pxcz ! ! ! Jsi machr - [interface]
    gxoff=1 pomohlo. Tu chybu mi hlasí Treo, jen když spouštím iGO pomocí programového zástupce, ale když ho spustím pomocí exe, tak je vše ok. (btw nevíš proč zlobí spuštění pomocí zástupce? Měl by mít jen funkci likky na exe, tak to nechápu).

    Díky

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    22

    asi to vede nekam jinam .. zastupce v Start menu/Programs smaz a udelej si tam novej primo na ten exe, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    8

    jj, díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Palm Treo 500
    Od michal.brno27 v sekci Palm
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 22:27
  2. Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 21:53
  3. Palm Treo 750v up WM6
    Od RiderX_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 20:02
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 22:09