Výchozí nastavení na abc mód u xt9
Mně na pda Asus P750 s vga rom od Sorga funguje. Škoda že to není univerzální pro všechny rom s xt9.
no na XDA toto uvadi i pro jina zarizeni s XT9...mam CZ orig ROM, pouzil jsem jak tvuj navod, tak CAB z XDA...chapu to spravne, ze po aplikaci a restartu by se mela spoustet klavesnice v ABC modu?
Ani jsem nedělal restart. Jen jsem upravil registry a vždy když chci psát hardwarovou klávesnicí, tak mám aktivní abc mod a nemusím nic přepínat hvězdičkou.
Už jsem se ptal 2x ale ještě jsem se nedozvěděl, jestli má originální česká rom pro P750 českou xt9 nebo jen t9. Možná by to mohlo být tím.
Už jsem se ptal 2x ale ještě jsem se nedozvěděl, jestli má originální česká rom pro P750 českou xt9 nebo jen t9. Možná by to mohlo být tím.
no ja mam v tom adresari tegic napsano XT9cosi (ta vetev, na kterou ses ptal ve vlaknu P750)...takze asi XT9...co se tyce te ABC upravy, tak mi tam chybel adresar IME, tak sem ho doplnoval...
Já tam ten adresář IME už měl. Jen jsem musel vytvořit ten dword klíč. Co máš nahoře v liště když píšeš klávesnicí? Nebo podrž hvězdičku a tom menu který se otevře by mělo být vidět jestli je to t9 nebo xt9.