ICQ - připojeni GPRS
Zdravím.
Nainstaloval jsem si ICQ do MIO A501. Bohužel se nemůžu přihlásit. GPRS mám nastavený. Přihláším se jedině tak, že se připojím na net ( např. na google ), tím pádem jsem na GPRS a pak když zapnu ICQ tak se spojím. Ale chápete, že nejdřív jít na net, když chci jen ICQ je blbost. Jde to udělat nějak automaticky?
Nainstaloval jsem si ICQ do MIO A501. Bohužel se nemůžu přihlásit. GPRS mám nastavený. Přihláším se jedině tak, že se připojím na net ( např. na google ), tím pádem jsem na GPRS a pak když zapnu ICQ tak se spojím. Ale chápete, že nejdřív jít na net, když chci jen ICQ je blbost. Jde to udělat nějak automaticky?
a jakého klienta máš? Přímo ICQ pro PDA? Ten se tuším opravdu neumí sám připojit.
Vyřešil by to třeba GPRS Monitor, který má tlačítko " připojit ", nebo jiný klient, třeba QIP, IM+ atd.
Vyřešil by to třeba GPRS Monitor, který má tlačítko " připojit ", nebo jiný klient, třeba QIP, IM+ atd.
Ahoj,
já taky teď začínám s icq (zatim používám Agile Messenger 3) a mam uplně stejnej problém!!!
.......a další problém co mam tak když klasicky zamknu klavesy a nesaham na Mio tak hodku......potom po probuzeni sem offline :(
Neví někdo co s tim??? Díky;)
já taky teď začínám s icq (zatim používám Agile Messenger 3) a mam uplně stejnej problém!!!
.......a další problém co mam tak když klasicky zamknu klavesy a nesaham na Mio tak hodku......potom po probuzeni sem offline :(
Neví někdo co s tim??? Díky;)
tomolovic: offline si mozno preto ze mas nastaveny niekde nejaky timeout pre GPRS(self-disconnect), alebo sa ti po nejakom case da mio do suspend/sleep modu. Nemam sice mio ale to su myslim vlastnosti WM (ten disconnect som si neni isty, mazno 3party SW)
jinak k temu připojení k internetu vyzkoušej WkTask,který je free a je to snad z nejdůležitějších aplikací na PDA,aspoň u mě to tak je;)
tak WkTask vyzkoušen a problém se zamknotí klávesnice a následného vypnutí icq nevyřešen :(
Co s tím????? dost mě to štve....pořídil sem si datovej tarif a myslel sem že budu stále online na icq a pak to tak skvělí Mio ani nezvládne :(( potvora jedna!
Co s tím????? dost mě to štve....pořídil sem si datovej tarif a myslel sem že budu stále online na icq a pak to tak skvělí Mio ani nezvládne :(( potvora jedna!
no tak sem to už vyšešil.....nahrál sem si tam ten program o jedno výž a IM+ a potom když zamknu klávesnici tak se icq neodhlásí!!!! :D (ale nesmim mít IM+ minimalizovaný jinak se odpojí)
Díkes ;)
Díkes ;)