Originální ROM pro TOUCH
zdravim vsechny. uspesne jsem si flashnul na muj HTC Touch novy ShadoW-ROM od xda-developers, ktery krasne fungoval do te doby, nez jsem restartoval s vlouzenou SIM a SD kartou. Od te doby mam klasicke chovani poniceneho ROMu.
Shanim originalni HTC Touch - ROM vydavany na techto zarizenich v CR. Please please please - kdo dokaze pomoci ???
Shanim originalni HTC Touch - ROM vydavany na techto zarizenich v CR. Please please please - kdo dokaze pomoci ???
gonzales diky moc za ochotu!
bohuzel napise mi to take ERROR [244] : INVALID MODEL ID
zrejme to chce originalni nebrandovany ROM (ne t-mobile)....
ma nekdo neco?
bohuzel napise mi to take ERROR [244] : INVALID MODEL ID
zrejme to chce originalni nebrandovany ROM (ne t-mobile)....
ma nekdo neco?
Tezky kdyz nevis co jsi tam predtim mel za rom,ani nenapises jestli mas verzi se 64MB RAM,nebo 128MB RAM.Koukni [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Jedna z nich to musi byt.
diky. sorry, zjistil jsem v mem omezen rezimu pouze nasledujici:
HTCSELF010050gUH¥HTCE
IPL: 1.11.0002
SPL: 1.11.0000
(stara verze 64MB)
Myslim si, ze ty originalni romy na ktere mame odkazy na xda-developers nejsou 100% to co je na Touchich koupenych v CR. Bohuzel jsem nebyl tak chytry a nenapsal si hned presne udaje. Vim ale, ze odlisnosti bylo uz jen to, ze pri spusteni jeste fungujiciho Touche se mi ptal, jestli chci UI v angl. nebo cesstine.
HTCSELF010050gUH¥HTCE
IPL: 1.11.0002
SPL: 1.11.0000
(stara verze 64MB)
Myslim si, ze ty originalni romy na ktere mame odkazy na xda-developers nejsou 100% to co je na Touchich koupenych v CR. Bohuzel jsem nebyl tak chytry a nenapsal si hned presne udaje. Vim ale, ze odlisnosti bylo uz jen to, ze pri spusteni jeste fungujiciho Touche se mi ptal, jestli chci UI v angl. nebo cesstine.