Zdravim vsechny,
jsem cerstvym majitelem ASUSU P535.
Pred koupi tohoto modelu jsem si peclive procital dostupne informace ohledne tohoto modelu (predevsim na tomto serveru - za coz timto dekuji vsem prispevatelum)
Od koupe me odrazovaly zminovane problemy s GSM modulem a to:
1. "vypadavani signalu" - PDA se tvari, ze je vse OK a pritom se vam nikdo
nedovala.
2. Ozvena kterou slysi volajici "na druhe strane"
Vzhledem k tomu, ze si na tyto problemy stezovala pouze cast majitelu a zbytek tvrdil, ze se s timto nikdy nesetkali, rozhodl jsem se nakonec pro koupi tohoto modelu.
Bohuzel, se u me projevuje zavada cislo 2. ECHO (OZVENA) KTEROU SLYSI TELEFONUJICI NA DRUHE STRANE - slysi opozdene, sam sebe. cca 50% lidi s kterymi jsem telefonoval si na to uz stezovalo. GSM modul je pro me v PDA rozhodujici, telefonuji hodne, hlavne pracovne a nemuzu si dovolit, aby kazdeho s kym mluvim obtezovala jeho vlastni ozvena. Nosit telefon + PDA je pro me nepredstavitelne.
(zavada cislo 1. "vypadavani signalu" se zatim neprojevila a nebo jsem na ni zatim neprisel - mam zarizeni opravdu kratce)
Vim, ze se tyto problemy resili jiz v jinych vlaknech, ale nikde jsem nenasel PORADNE reseni. A informaci jestli to nekdo uspesne vyresil.
Jeden z nazoru jak to vyresit je -upravovanim hlasitosti: hlasitost na dispeji versus HW tlacitko - zkousel jsem a nepomohlo to.
Dale jsem cetl nazor, ze si nekteri uzivatele mysli, ze to zpusobuje stará karta SIM od T-mobile - tim to taky neni, ja pouzivam O2.
Proto si myslim, ze je dobre k tomuto tematu zalozit novy topic a resit tu zde pouze tento problem, mozna se k necemu dobereme.
samozrejme muzu zkusit pristroj reklamovat, ale mam obavy abych nedostal novy se stejnym problemem.
TAKZE, TEMA K DISKUZI ZNI: VYRESIL NEKDO PROBLEM S OZVENOU U P535 ???
PS: pokud ma nekdo problem cislo jedna, "vypadavani GSM" tak jsem tu nekde cetl, ze tu nekdo psal, ze je to o tom nastavit natvrdo sit operatora, protoze k vypadku snad dochazi pri vyhledavani site (automaticky). Kdyz tak to pak zkusím pohledat a hodil bych to sem.
Dekuji
som