Problém s A639
Zdravím všetkých majiteľov A639, mám nasledovný problém a chcem sa spýtať či sa s niečim podobným už niekto stretol. Takže, po zapnutí PDA-čka sa na krátko zobrazí modrá obrazovka (ako po resete) a potom sa PDA-čko zas vypne. Asi je to zrelé na reklamáciu.
Zkus se dostat "dovniř" pomocí safe mode, pokud nejde jinak zapnout a používat (to jsem zcela nepochopil).
Jinak asi budeš muset dělat hard reset (určitě nemáš zálohu, že?) zda se i na prázném zařízení bude problém projevovat. Pokud ano, tak reklamace.
Jinak asi budeš muset dělat hard reset (určitě nemáš zálohu, že?) zda se i na prázném zařízení bude problém projevovat. Pokud ano, tak reklamace.
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]Zkus se dostat "dovniř" pomocí safe mode, pokud nejde jinak zapnout a používat (to jsem zcela nepochopil).
Jinak asi budeš muset dělat hard reset (určitě nemáš zálohu, že?) zda se i na prázném zařízení bude problém projevovat. Pokud ano, tak reklamace.[/QUOTE] No asi nič iné ako reklamácia nepomôže, PDA-čko totiž vôbec nezapnem, to znamená že sa nedá urobiť ani hard reset. Po zapnutí sa len na krátku chvílu objaví úvodná obrazovka a PDA-čko sa znovu samé vypne, to sa opakuje po každom pokuse o zapnutie.
Jinak asi budeš muset dělat hard reset (určitě nemáš zálohu, že?) zda se i na prázném zařízení bude problém projevovat. Pokud ano, tak reklamace.[/QUOTE] No asi nič iné ako reklamácia nepomôže, PDA-čko totiž vôbec nezapnem, to znamená že sa nedá urobiť ani hard reset. Po zapnutí sa len na krátku chvílu objaví úvodná obrazovka a PDA-čko sa znovu samé vypne, to sa opakuje po každom pokuse o zapnutie.
Jednou jsem se také vylekal, protože mi moje A639 dělala totéž. Nebyl jsem schopen nic udělat. Až po chvíli jsme si všiml, že mám zapnutý HOLD na zadní straně. Když jsem ho přepnul zpět, vše začalo fungovat normálně.
[QUOTE="merka"]Jednou jsem se také vylekal, protože mi moje A639 dělala totéž. Nebyl jsem schopen nic udělat. Až po chvíli jsme si všiml, že mám zapnutý HOLD na zadní straně. Když jsem ho přepnul zpět, vše začalo fungovat normálně.[/QUOTE]
Takže ďakujem všetkým za reakcie, našťastie sa nejednalo o vážnu závadu, problém bol v nabíjačke ktrorá nerobila to čo má. Dnes je už všetko ok a dúfam, že to tak zostane. Ešete jeden postreh na záver, asi som mal smolu pri kúpe, pretože asi týždeň po kúpe odišiel autoadaptér no a teraz toto, ale celkom spokojnosť. Je to super mašinka.
Takže ďakujem všetkým za reakcie, našťastie sa nejednalo o vážnu závadu, problém bol v nabíjačke ktrorá nerobila to čo má. Dnes je už všetko ok a dúfam, že to tak zostane. Ešete jeden postreh na záver, asi som mal smolu pri kúpe, pretože asi týždeň po kúpe odišiel autoadaptér no a teraz toto, ale celkom spokojnosť. Je to super mašinka.