Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 43

Téma: Opera Mini 4.1

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Opera Mini 4.1 Beta

    Dnes byla vydána nová testovací verze Opera Mini 4.1.

    Více zde

    - Opera prý upgradovala servery a dosáhla tak o 50% více rychlosti
    - Upload a download souborů atp.
    - Automatické doplňování často psaných webových adres
    - Vyhledávání obsahu na stránce
    - Ukládání stránek

    Doporučuji prohlédnout i instruktážní video

    Správné nastavení Opera Mini v PPC

    Mě osobně se uplatňuje dobře tento postup:
    1) Nainstalovat Jbed (pokud již není v PPC). Doporučuji ale tuto novou verzi.
    2) Nainstalovat Operu Mini (jar) a spustit, po připojení na net pak ukončit.
    3) Nakopírovat soubor selector.utf (Uložit jako...) do /Windows/Appdb/ a přepsat stávající soubor (tento krok sníží zabezpečení java manageru a umožní Opeře připojovat bez dotázání.
    4) Opeta Mini.lnk nakopírovat do /Windows/Start Menu/Programs
    Citace Původně odesláno od kubesa
    Staci pouzivat popr. patricne upravit prilozeny LNK soubor.
    Odkaz je ve tvaru "\Windows\jbed.exe" -run s0_"

    To s0 odkazuje na prvni program v midletu (Java manageru)... zkus vymenit za s1_,popr.s2_ atd. U me funguje az s3_ pritom mam nainstalovane pouze dve aplikace
    - Pak je možno dosadit Operu Mini i na HW tlačítko např. místo IExploreru (odkaz funguje jen pokud je Opera Mini první instalovaná aplikace v rámci JBed).
    - Dále doporučuji zaregistrovat se pomocí Opera Mini aplikace i na jejich server a synchronizovat všechny volitelné položky jako RSS, oblíbené atp. nezávisle na instalaci programu. Příští upgrade, či úplná nová instalace Opery Mini tak bude absolutně bezproblémové
    Citace Původně odesláno od xtonda
    Případné padání JBedu je známá chyba, děje se to pokud je nastaveno jiné, než západoevropské/americké locale, novější verze mi to nedělala, ale i s novější verzí JBed (JRebeiro) jsem měl problémy na iPAQu 214, viz.: http://forum.brighthand.com/showpost...&postcount=130 takže jsem skončil u Jeodeku, který sice není fullscreen, ale je daleko stabilnější.

    Tuhle http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=564 verzi JBed jsem ještě nezkoušel, ale chystám se na to.

    Pro fungování na nephone zařízeních je ještě potřeba dohrát phone.dll a sms.dll, ale o tom se tu už určitě někde psalo.
    Nejnovější verze JBed přiložena na konci příspěvku!
    Citace Původně odesláno od MRH
    Na nové verzi JBed to funguje ok, starší byla doporučovaná, protože je stabilnější a změny zabezpečení jsou přesně pro ni. Podle všeho 4.1 verze Opery je přizpůsobená právě i na tuto nejnovější verzi Java, kterou jsem sem jenom zapomněl k příspěvku nahrát. Používám na ní Operu Mini (nejen tuhle novou) nějaký ten týden a zatím super (moje ROM totiž má tuhle novou verzi JBed nativně zavařenou, takže jsem v 90% posledních případů nemusel instalovat separátně). Jsem spokojen i se stabilitou - sice občas blbě překlopí do landscape fullscreenu, ale na to zabere znovu-přerotování a jede jako kuna.
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Hm tak jsem nainstaloval dle navodu ale bohuzel jakmile dam Launch - tak to ukaze akorat ikonu nejakeho bezce a cele to spadne (.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Na jakých WM? Zkoušel jsi i jiný Java manager?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    HTC Touch Cruise - tudiz WM6 (orig. ROM). Zadnou jinou Java aplikaci jsem dosud nepoustel tudiz jsem ani netestoval zadnou jinou Javu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Tak ještě jedna věc - udělal jsi po instalaci reset? Případně zkus najít starší verzi Esmertec JBed.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Také poprosím o radu, operu jsem nainstaloval nějakým původním java apletem, opera funguje...ale nemám ve WM5 ten adresář Appdb a i zástupce je neplatný. Je to tím, že jsem nepoužil ten doporučený manager Javy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No, tenhle patch je pouze na Jbed. A funguje Opera bez ptaní?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Právě že nefunguje,ptá se pokaždé...a ani nevím jak udělat zástupce pro spuštění...spouštím jí přes java manager:no: Ten se jmenuje intent Java MIDlet Manager
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    76

    Citace Původně odesláno od DD
    Hm tak jsem nainstaloval dle navodu ale bohuzel jakmile dam Launch - tak to ukaze akorat ikonu nejakeho bezce a cele to spadne (.
    Staci pouzivat popr. patricne upravit prilozeny LNK soubor.
    Odkaz je ve tvaru "\Windows\jbed.exe" -run s0_"

    To s0 odkazuje na prvni program v midletu...zkus vymenit za s1_,popr.s2_ atd. U me funguje az s3_ pritom mam nainstalovane pouze dve aplikace
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Citace Původně odesláno od DD
    Hm tak jsem nainstaloval dle navodu ale bohuzel jakmile dam Launch - tak to ukaze akorat ikonu nejakeho bezce a cele to spadne (.
    Musis upravit ten soubor .ink, protoze mas nejspis naintalovano vice java aplikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    173

    :yes: Výborný návod...fše jsem udělal tak jaxem měl a ono to kupodivu fungovalo hned napoprvé
    Autor si zaslouží moc :$: :$: :$:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    No to je sice super, ale tyhle příspěvky posílej prosím jako soukromou zprávu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    doufám, že ta 4.1 taky není u T-Mobile v rámci Surf účtovaná
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Tohle je otázka spíš na T-Mobile, ale pokud takto byla braná i verze 4.x, tak bych předpokládal, že to tak bude i u této.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Opera Mini 4.x
    Od Zdenek Malinsky v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 05-03-2009, 21:41
  2. Opera mini + surf + pda
    Od santox v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 10:12
  3. Opera mini 3
    Od Ferkov v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 11-08-2007, 19:07
  4. Opera mini
    Od Spine v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-02-2007, 21:14
  5. Opera mini
    Od cubas_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 16-07-2006, 22:21