Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jakou češtinu do Artemise?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Chtěl bych si do Artemise hodit novou ROMku, líbí se mě tahle v Lite verzi. Jediná možnost, jak do toho dostat češtinu je stáhnout si InterWrite od SunnySoftu, která by mě vyšla na 2000? Doufám, že je tady i jiná možnost, jak počeštit ROM z xda-developers.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Ina moznost ako interwrite nie je. Ak je tak nie je zadara.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    pozor, mě osobně příde, že interwrite docela zpomaluje....
    nehledě na to, že se nemá rád např s HTC home

    PhSnake uvařil dobrou CZ rom - tu ti klidně doporučim, jinak jestli chceš nějakou konkrétní, tak doporučuju nechat v ENG...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    V tvojí ROM je InterWrite? Ten snad není zadarmo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    já mam Artemis Touch 4.01 v Angličtině - nej co může být.
    Interwrite jsem zkoušel pouze trial verzi ale během asi 2 dnů šla pryč.

    PhSnake svojí ROMku překládal sám nebo vycházel z překladu WM6 od T-Mobile... teda jestli se nepletu - to ti musí přiblížit sám
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Bucci: jj vychadzal som s WM6 T-Mobile. A Polaris som vychadzal z mojho Arte....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jo, ta Touch ROM je super, jenom je pro mě čeština mnohem příjemnější než angličtina. Skusim InterWrite.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    dej ho tam jenom jako trial, případně před tim zazálohuj všechny data.... já s touhle romkou a interwrite musel dát HR...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Shanim origo ROM na Artemise
    Od parizek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 16:39
  2. sdhc 8GB pro Artemise
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 17:45
  3. SuperCID flash na Artemise
    Od qrea3d v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 13:55
  4. Lokalizace WM6 na Artemise
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 10:18
  5. Přeflashování Artemise
    Od aquastorm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 15:52