Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Těžítko?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Mám MDA Vario od TMobile (Vizard, Qtec 9100) IPL/SPL 2.21
    Po cca 2 letech jsem prováděl hard reset a napadlo mě přeinstalovat RAM, konkrétně MDA_Vario_firmware_2.21.2.111 tímto: ppctuning.org_Superrom_1.0CZ. Ke konci instalace to vyhodilo chybu komunikace a přes to, že jsem postupoval dle návodu už jsem to nerozchodil. MDA zobrazuje po zapojení USB problikávající 3 barevný display na kterém je: IPL a SPL 2.21, v pravém rohu RUU a vlevo dole USB. AS 4.5.0 tvrdí nepřipojeno a nástroj pro aktualizaci ROM: chyba komunikace. Občas, cca 1 z 10 pokusů dojde k instalaci, která však cca v polovině hlásí chybu komunikace a ukončí se. Opravdu mám těžítko, nebo se s tím ještě dá něco dělat?
    Budu vděčen za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    skus toto: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=276963
    neviem ci to pomoze ale za pokus to stoji
    pripadne tu je nejaky step by step guide http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=298613
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Díky, ač jsem anglicky nekomunikující lama, zkusím se tím prokousat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Ten step by step je dobrý. chápe to i můj lamí mozek.
    Přesto se mi nedaří dokončit bod G3.2. Ale už jsem pokročil při rozpoznání problému. V klidu je display MDA zhasnutý. Po zapojení USB se display na cca minutu rozsvítí, včetně indikace USB. Ale potom se cyklicky zapíná a vypíná a USB indikace vždy zhasne taky a rozsvítí se vteřinu po rozsvícení displaye. A v tu chvíli mi notebock hlásí připojení nepodporovaného zařízení. Asi dochází i k odpojení USB. Proč to dělá? Pokud stihnu rozjet instalaci brzy, zahájí se a zkolabuje při prvním bliknutí. Může to být slabá baterie MDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    uplny zaklad pri akomkolvek flashovani cohokolvek na baterky je mat ju pokial mozno uplne nabity, je to v kazdom navode, aj ked niekde pisu ze staci 50% ale to plati mozno pre novu batt. Ja mam doma origos baterku z Universalu a vydrzi asi 10min(ked je uplne nabita) Najlepsie je flashovat cez craddle(kolibku/kolisku) s vlastnym nabijanim).
    BTW: sorry ze ti nepomozem viac ale wizarda (vario) nemam.... Len tak narychlo som pozrel na xda
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jo, bylo to baterkou!
    Celý den jsem sháněl nabitou baterku a když už jsem to chtěl ze zoufalství propojit s trafem napřímo, zkusil jsem ji zahřát a ejhle, prošlo to! Už to zase jede!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Super som rad, teraz odporucam www.ebay.com na novu baterku pripadne sa mi ozvi na ICQ/MSN/Skype.....mozno ze v robote nejaku najdem aj ked za to nerucim
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HELP - jinak jé moje HáDé jen luxusní těžítko
    Od mattakh_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 26-07-2010, 15:13