mio a702 nebo cruiser
jsem tu poprvé a potřeboval bych poradit.dosluhuje mi nokia n70 a rád bych něco v čem mi bude makat gps bez ext.přijímače.bude to ale moje první zařízení s win.mobile tak z toho mám docela obavu.rozhodoval jsem se mezi cruisrem a mio a702.
u mia mi prijde super ta klávesnice ale někde jsem četl že je děsně pomalá a sms s tím skoro napsat nejde.ja a půde tam 8g karta??
jde v cruiseru napsat sms bez stylusu??/určotě ho ztratím :-)/jde vypnout statická navigace??podporuje 8g pamětovku??tak dík moc
přesunuto do "Jaké si mám vybrat/koupit zařízení?" a sloučeno ze dvou duplicitních příspěvků admin
u mia mi prijde super ta klávesnice ale někde jsem četl že je děsně pomalá a sms s tím skoro napsat nejde.ja a půde tam 8g karta??
jde v cruiseru napsat sms bez stylusu??/určotě ho ztratím :-)/jde vypnout statická navigace??podporuje 8g pamětovku??tak dík moc
přesunuto do "Jaké si mám vybrat/koupit zařízení?" a sloučeno ze dvou duplicitních příspěvků admin
Ma podporu SDHC, takze ano podporuje 8GB(uz su tusim aj 12, samsung ohlasil myslim 16). SMS napises bez stylusu(aj ked ja to nerobim, radsej zavolam) - napr. TapTap keyboard, Resco s iskinom, Touch keyboard(ta je myslim zabudovana). Neviem co myslis statickou navigaciou(stat. nav je pre pesi pohyb) ak myslis AGPS(asisted GPS) ano da sa vypnut. WinMobile je OK.
BTW: je to Cruise
BTW: je to Cruise
pokud chces plnohodnotnou klavesnici ber ETEN M700
ja osobne mam A701 a klavesnice me nechybi (spise me chybi ted wifi)
ja osobne mam A701 a klavesnice me nechybi (spise me chybi ted wifi)
Staticka navigace je vec SirfIII chipsetu ktery tento pristroj nema.
Podle ruznych for se neco jako stat. navigace projevuje s nekteryma softama s nekteryma ne. Ja napriklad kesuju a s pouzitim BeeLineGPS se toto neprojevuje, tudiz zadne rozbihani aby GPSka ukazovala pohym pri chuzi jsem provadet nemusel.
Jinak stylus nepouzivam temer vubec, zvykl jsem si na Resco Keyboard s iSkin_small a na nem SMSky pisu bez problemu.
Podle ruznych for se neco jako stat. navigace projevuje s nekteryma softama s nekteryma ne. Ja napriklad kesuju a s pouzitim BeeLineGPS se toto neprojevuje, tudiz zadne rozbihani aby GPSka ukazovala pohym pri chuzi jsem provadet nemusel.
Jinak stylus nepouzivam temer vubec, zvykl jsem si na Resco Keyboard s iSkin_small a na nem SMSky pisu bez problemu.