ako prenasat subory cez WiFi medzi PDA a MOBILOM alebo PDA a ROUTROM (PC)
je nejaka moznost ako prenasat subory medzi PDA a MOBILOM cez WiFi? co treba nastavi a kde to treba nastavit? ide mi napr o to ze by som chcel poslat vacsie mnozstvo pesniciek napr z mobilu Nokie N95 do PDA FSL C550 popripade opacne z PDA do mobilu ale neviem ako na to?
alebo druha varianta co a ako nastavit ak mam PC (nema WiFi) spojene kablom s WiFi routrom a chcem poslat z PC nejaky mensi film do PDA cez WiFi alebo opacne...
popripade tretia varianta k PC pripojim USB WiFi kluc a chcem poslat nejake objemnejsie data z PDA do PC popripade opacne
ide mi o posielanie tzv na takom principe ako je to u bluetooth/infra tj ze oznacim subor/subory a dam z menu moznost poslat cez WiFi a na druhom zariadeni potvrdim prijem
alebo o druhy sposob tj zdielanie na jednom zariadeni si oznacim subor/subory/zlozku/zlozky dam ich zdielat a cez druhe sa pripojim priamo na to prve zariadenie a stiahnem si potrebne subory
alebo druha varianta co a ako nastavit ak mam PC (nema WiFi) spojene kablom s WiFi routrom a chcem poslat z PC nejaky mensi film do PDA cez WiFi alebo opacne...
popripade tretia varianta k PC pripojim USB WiFi kluc a chcem poslat nejake objemnejsie data z PDA do PC popripade opacne
ide mi o posielanie tzv na takom principe ako je to u bluetooth/infra tj ze oznacim subor/subory a dam z menu moznost poslat cez WiFi a na druhom zariadeni potvrdim prijem
alebo o druhy sposob tj zdielanie na jednom zariadeni si oznacim subor/subory/zlozku/zlozky dam ich zdielat a cez druhe sa pripojim priamo na to prve zariadenie a stiahnem si potrebne subory
Spusť si na PDA FTP server, třeba vxFtpSrv a z PC se připoj FTP klientem, třeba Total Commander a přenášej soubory dle libosti. Pokud pro N95 existuje FTP klient tak to bude podobné.
thx, este by som sa chcel opytat nejaky podrobnejsi navod ako na to (co kde ako nastavit atd atd atd)???
A co podrobnějšího by sis představoval? Programy nainstaluj, nastav a použij podle návodů jejich tvůrců.
vxFtpSrv je za peníze, tohle je zadarmo http://www.mochasoft.dk/freeware/ftpd.htm
Klientského FTP software pro Windows jsou tuny.
vxFtpSrv je za peníze, tohle je zadarmo http://www.mochasoft.dk/freeware/ftpd.htm
Klientského FTP software pro Windows jsou tuny.