Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: samsung sgh i780 gps?

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    9

    ja mam rom puvodni, repspektive kupoval jsem to u toptelefonu. gps tam nebylo, cili jsem si to doinstaloval sam. garmin jede v pohode. pres usb mam pocit, ze to snad nenabiji vubec pri prechodo ze sleep modu mi to nechcipa.

    znicehonic se mi stalo, ze se vypinal telefon (ne uplne off, ale jakoby flight mode), nakonec jsem odinstaloval touch commander a zase to funguje. touch commander sem mel novou betu od jejich supportu.

    chtelo by to neco jako touchcommander, docela mi to chybi.

    ale NEJVETSI pruda je pouzivat to na slunicku to je fakt peklo, nikdy mi to nejde poradne odemnkout....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Jupiky !! :-) TomTom na tehle ROM jede uz bez zasahu zvenci , super ! Odemykani na slunicku ? Nechapu .......
    Jinak kupodivu nevidim zadny problem , ani zavazny , ani mene zavazny , to se mi stava malokdy ... tedy pokud problemem nevidim ze LEDky nesignalizuji zmeskany hovor atd ....nevim jestli je to problem nebo vlastnost :-)
    CO je prijemne ... funguje nahravani hovoru !!!!
    CO je neprijemne ... pouziti jako diktafon , proste nahravani je oproti treba HTC ukrutne .... HTCka mi berou perfektne hovor na porade treba na 15 metru a nepoznam jestli mluvil nekdo sedici naproti me nebo 10 metru daleko , tady za 2metrama uz nebere nic :-( Tedy... mozna je to i programem , musel jsem pouzit VitoAudioNotes , neb se mi nerozbehl RescoAudioRecorder ktery bezne pouzivam ....
    Mimochodem .... nemate nekdo povedomi o : "nabijecim" USB kabliku a pripadne redukci na 3,5 jacka ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Losos
    Jupiky !! :-) TomTom na tehle ROM jede uz bez zasahu zvenci , super !
    Jak si to nastavil? Jakou mas verzi TomTom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    GPS program port na COM6 ..... a to same samozrejme v Tomovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Losos
    GPS program port na COM6 ..... a to same samozrejme v Tomovi
    Tak to jsem neuspesny ...

    Co si vybral v Tomovi? Jine NMEA GPS?
    Jakou mas verzi Toma?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Jasne,Jina nmea , myslim 4800 baudu , com6 ...a musi to jet !

    Par sikovnych udelatoru a vylepseni
    tady

    nejde mi nainstalovat PQzII ... jak jste kdo na tom ??

    a jeste neco .... kdyz mam pripojene BT sluchatko , ale hovor chci vzit do pristroje nefunguje klasicke prijeti hovoru na pristroji - i tak se to spoji do sluchatka :-( nekdo napad ???

    a jeste neco :-) s tou novou ROM se pristroj uz celkem normalne nabiji s USB
    ...

    a jeste :-) nevite jak zrusit automaticke vypnuti gsm casti pri poklesu kapacity baterie (myslim ze to vypina na 10%) a oznameni o stavu baterie (mam dojem ze jeci uz na 30%) ????? Nejaka uprava v registrech , nebyl by navod ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    17

    Mám dotaz na spokojných (dúfam) majiteľov i780, trocha OT. Som už asi na 90% rozhodnutý že pôjdem do tohto stroja, ale rád by som vedel ako sa správa hw klávka čo sa týka hluku, píšem dosť, aj v noci napr v posteli, a ked na niektorých tlf stlacate klávesy tak to puka tak že to počujú az susedia cez stenu.. Ako sa vám to javí na tomto zázraku? Dik za odpoveď.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Ten COM nastavte radsi na 7 , nechapu proc ale lepe si rozumi jak s Garminem tak TomTomem .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Losos
    Ten COM nastavte radsi na 7 , nechapu proc ale lepe si rozumi jak s Garminem tak TomTomem .....
    Diky, je to tak. Na jinych COMportech trva fixace pozice nekolika nasobne dele, jestli vubec. Po nastaveni 7 to slo jako po masle ...

    -------------------

    Edit: takze prd, chova se mi to stejne, proste prvni spusteni po zmene portu a nastaveni je super, hned fixne pozici a jede se. nicmene po vypnuti TomToma a naslednem spusteni jiz jen "vytuh" :?
    Mate nekdo podobne zkusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Dalsi ... nova ROM (dokonce snad "oficialni" ......)
    ZDE

    Snazil jsem se jezdit s Garminem XT ... posledni verze , TOPO Czech 1.2 ..... pri sebelepsi vuli je to pro autonavigaci nepouzitelny software (jede perfektne - do prvni zmeny , jakmile zacne prepocitavat je konec a jede do riti) . Jeste ze beha ten Tom , zase si ho vazim i s chybickami ktere ma :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    K nove ROM v predchozim prispevku jeste nova PDA cast
    ZDE

    Nejdrive flashnout DXHC4 (kompletni update) a pak teprve DXHD1(pouze PDA)

    Rozbehl jste nekdo MMS ?? Me se nejak nedari :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Losos
    K nove ROM v predchozim prispevku jeste nova PDA cast
    ZDE

    Nejdrive flashnout DXHC4 (kompletni update) a pak teprve DXHD1(pouze PDA)

    Rozbehl jste nekdo MMS ?? Me se nejak nedari :-(
    MMS mi fungují u O2 ok, ale stále se peru s tou GPS, bez dalšího softíku (nejlépe mi funguje GPS proxy) to proste nespustím (

    Zkoušel si ty nové ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    9

    mne ty mms taky nejdou :sarcastic: poradite mi nekdo jak to sakra nastavit? diiik!

    jinak gps mi beha v pohode, ale pouzivam garmin, s tim je to mnohem znazsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    9

    co presne vlastne umi ta nova romka? je to jen ten upravenej today screen a lepsi driver na mys?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Rozchodil jste nekdo iGO 8 ? Me to porad vyhazuje ze nemuze loudnout nejaky soubor - 160_160 ..... nemuzu na to prijit :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. samsung i780 - obecna nastaveni
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-08-2008, 17:41
  2. samsung i780 - spb pocket plus...
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-08-2008, 17:14
  3. Samsung SGH i780 - jak udelat hard reset
    Od samponek v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 14:17
  4. Samsung i780 skuska sw
    Od hoper_ce4you v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 23:02
  5. Samsung SGH-i780 oficiálně představen veřejnosti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-11-2007, 08:56