Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Shadow of legend - MORPG verze pro PDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Online RPGčko, graficky nejvíce připomíná Diablo 2. Taky má 1,5Gb

    Minimum System Requirements

    Windows Mobile 2003, 2003 SE, 5.0, or 6.0 for Pocket PC based PDA or Smartphone
    QVGA or VGA screen size
    200 MHz processor
    15 MB available program RAM
    1GB+ high speed memory card (FAT32 recommended, 66X speed or above)
    WiFi or 2.5G/2.75G/3G wireless data connectionnull

    LINK
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    13

    Tak to je super!

    Odzkoušel to už někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nezkoušel jsem, ale už se pomalu blíží finální verze. Klidně bych uvýtal i singleplayer na tomhle enginu. Konečně nějaký slušný RPG :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    No je docela poměrně staré, ale pořád hratelné (myšleno, že o to je ještě zájem). Po stažení to má cca 850mb a pak kompletně i s updatem 1gb.

    Přidávám nějaké info:
    12screenů + video
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/27372/obr.rar_4.47MB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Chtěla jsem to vyzkoušet, ale stále mi to píše connection failed potom, co vyplním login a heslo. Zkoušela jsem to přes wifi i přes kabel (active sync) a pořád mi to jen píše connection failed. Je potřeba někde něco specialního nastavit, nebo nemáte někdo nějaký typ, jak to rozchodit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Je možné, že zadáváš špatný login.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Login i heslo mám správný právě. Píše mi to connection failed, ne nic o heslu, nebo loginu. Právě proto to nechápu. Login a heslo mám stejné jako na stránkách smartcell technology a u accountu mám napsané playable, takže by to prostě mělo jít, ale nejde..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    No, já když jsem zadal špatný nick, tak mi to taky papsalo connection failed. Ale pokud ho máš správně, tak by mohl být možná problém s firewallem nebo něčím podobným. Jinak jsem to chvilku zkoušel hrát a zatím mi to nepřijde moc dobře hratelné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    A máš stáhlé aktualizace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Aktualizace mám. Firewall nevím co tím myslíš, ale nic takového ve spojitosti s PDA nemám. Všechno mi funguje jen tahle hra ne.. Škoda. Možná zkusím znovu udělat registraci s jiným nickem, třeba to pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    4

    ja mam taky isty problem len mi to napise ze mam neupdatovanu verziu lenze bohuzial to mam clee updatnute o_O ked spustim updater tak sa aj tak nic nestane nwt help?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC HD mini nebo Legend
    Od sawy v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-05-2010, 23:44
  2. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 17:45
  3. Tomb Raider Legend
    Od platon v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 18:20
  4. Broken Sword: Shadow of the Templars
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-09-2006, 13:50