Jak v HTC Shift zplnohodnotit WM 6
HTC Shift má kromě Windows Vista také Windows Mobile 6 Professional, bohužel jen v poměrně hodně "odlehčené" verzi. Díky alternativnímu vývojářskému centru HTC = xda-developers se našel návod, jak tuto "ořezanost" WM 6 částečně eliminovat. Uživatelé po této úpravě mohou používat téměř plnohodnotné WM 6, vč. možnosti doinstalování např. PIE, Office Mobile, realVGA...
Více potřebných informací najdete zde.
Více potřebných informací najdete zde.
Ahoj,
je s podivem, že se zde zatím nerozproudila diskuze o tomto zařízení. Po tom zásahu, co zmiňuješ ve svém článku, funguje SHIFT jako plnohodnotné Pocket PC. Mám nainstalováno Agenda Fusion, Ewalet, SPB Finance, Total Comander a další. Vnitřně to synchronizuje s Vistama, meily zvládá POP i IMAP, luxusní provoz SMS, fantastická výdrž na baterie v režimu PPC. Dalo by se pokračovat dál a dál.
MO
je s podivem, že se zde zatím nerozproudila diskuze o tomto zařízení. Po tom zásahu, co zmiňuješ ve svém článku, funguje SHIFT jako plnohodnotné Pocket PC. Mám nainstalováno Agenda Fusion, Ewalet, SPB Finance, Total Comander a další. Vnitřně to synchronizuje s Vistama, meily zvládá POP i IMAP, luxusní provoz SMS, fantastická výdrž na baterie v režimu PPC. Dalo by se pokračovat dál a dál.
MO
Dobrý den, tak se mně povedlo nainstalovat plné WM 6 a mám pár dotazů:
- jak se dají synchronizovat soubory a poznámky
- chtěl bych též synchronizovat kalendář
- je možné abych některá data z "PDA" ukládat na disk nebo na SD KARTU ... pakliže ano tak jak ??
- kde bych mohl sehnat RealVGA ?
Díky za info
Michal
- jak se dají synchronizovat soubory a poznámky
- chtěl bych též synchronizovat kalendář
- je možné abych některá data z "PDA" ukládat na disk nebo na SD KARTU ... pakliže ano tak jak ??
- kde bych mohl sehnat RealVGA ?
Díky za info
Michal
Ahoj,
synchronizace probíhá normálně tak jako na PC a telefonu, v tom video návodu je vysvětleno jak připojit WM část k Vistám. Potom si ve WMDC nastavíš co chceš sznchronizovat
data se nedají přímo ukládat ani na SD, ani na HDD, dají se ale uložit do paměti a potom překopírovat na HDD, myslím tím různé zálohy. WM část ani SD ani HDD nevidí
RealVga tlačítko hledat, ale ne všechny aplikace se s tímto dokáží vyrovnat a já, po zkušenostech s tímto softem na DELL x 51 v, jsem to raději ani neinstaloval
synchronizace probíhá normálně tak jako na PC a telefonu, v tom video návodu je vysvětleno jak připojit WM část k Vistám. Potom si ve WMDC nastavíš co chceš sznchronizovat
data se nedají přímo ukládat ani na SD, ani na HDD, dají se ale uložit do paměti a potom překopírovat na HDD, myslím tím různé zálohy. WM část ani SD ani HDD nevidí
RealVga tlačítko hledat, ale ne všechny aplikace se s tímto dokáží vyrovnat a já, po zkušenostech s tímto softem na DELL x 51 v, jsem to raději ani neinstaloval
MilanO:
Díky, synchronizace se povedla.
Je smutné že není možno z WM ukládat data na SD nebo HDD
Mám ještě jeden problém, tentokrát s Wistam - data mám uložena na SD kartě. Když WISTA spustím, tak je karta normálně vidět a mohu z ní číst data. Když ale vypnu systém do režimu "Sleep" nebo "Hibernate" a pak jej znovu putím, tak už SD karta vidět není. Musím systém vypnout "Shut down" pak znovu pustit a mohu data číst. Nedá se to něják obejít aby byla karta vidět vždy ?
Děkuji Michal
Díky, synchronizace se povedla.
Je smutné že není možno z WM ukládat data na SD nebo HDD
Mám ještě jeden problém, tentokrát s Wistam - data mám uložena na SD kartě. Když WISTA spustím, tak je karta normálně vidět a mohu z ní číst data. Když ale vypnu systém do režimu "Sleep" nebo "Hibernate" a pak jej znovu putím, tak už SD karta vidět není. Musím systém vypnout "Shut down" pak znovu pustit a mohu data číst. Nedá se to něják obejít aby byla karta vidět vždy ?
Děkuji Michal
Ahoj, mě se takto SD karta nechová. Vidím ji pořád, ale netuším v čem by mohl být problém. Asi bude stačit ji vysunout a zase zasunout, ale to není to pravé řešení.
Tak ode dnes si uz take hraji s timto skvelym zarizenim.Doufejme ze se tu casem rozvine pekna diskuze nejen o zkusenostech ,ale i ruznych vylepsenich.
Lepsi a jednodussi navod na zprovozneni plnych wm6 nez je uvedeno na zacatku tohoto topicu najdete zde
je tam i instruktaz pomoci videa.
Ted uz zbyva jen posledni,aktivace telefonovani..;)
Lepsi a jednodussi navod na zprovozneni plnych wm6 nez je uvedeno na zacatku tohoto topicu najdete zde
je tam i instruktaz pomoci videa.
Ted uz zbyva jen posledni,aktivace telefonovani..;)