Nový druh HTC Slider: pa-rá-da!
Pokud patříte mezi fanoušky "slide" zařízení s qwerty klávesnicí, máme tady pro vás novinku od HTC. Tento výrobce je tímto typem zařízení vyhlášený (jako skvělý příklad zařízení HTC TyTN II). Zajímavé na tomto konceptu je možnost udělat ze zařízení kombinovaný přístroj, který má na stejné "klávesnici" jak qwerty část, tak numerickou, a můžete tak využít pouhým "slidem" zařízení obě tyto části (podpora landscape i portrait režimu). Podívejte se na následující obrázky, které opravdu stojí za to. Pokud se vývoj qwerty zařízení od HTC bude opravdu vyvíjet tímto směrem, máme se na co těšit!

Zdroj: Unwired view

Zdroj: Unwired view
No když jsem tohle dneska viděl, tak jsem zajuchal, tohle je opravdu super koncept a jsem zvědav jak rychle se ho podaří prosadit:)... moc moc moc se na něj těším a jestli třeba mezitím doslouží TyTN... :D
Jen aby to nebyl jenom smartphone:)
Jen aby to nebyl jenom smartphone:)
Displej, pokud se tomu dá věřit, vypadá jako dotykový = PDA/komunikátor, nikoli smartphon. Mohli tam dát trošku větší.
Zdenku, 2. obrazok vyzera ako PPC - suhlasim (start menu vlavo hore) ale 1 zas ako srt-fon - vlavo dole.
Mozno nieco ako shift(vista+WM6) a podla orientacie disp. by sa prisposoboval??
je to sice len ukazka.... (uz som videl pracovne verzie PDA, designove studie s Standart verziou - naco robit HW, pouzije sa iny spravi sa foto a vyvoj bezi dalej, kym neni HW specifikacia dokoncena(CPU, RAM)..... a ludom mozu zatial tiect sliny)
Mozno nieco ako shift(vista+WM6) a podla orientacie disp. by sa prisposoboval??
je to sice len ukazka.... (uz som videl pracovne verzie PDA, designove studie s Standart verziou - naco robit HW, pouzije sa iny spravi sa foto a vyvoj bezi dalej, kym neni HW specifikacia dokoncena(CPU, RAM)..... a ludom mozu zatial tiect sliny)
Koncept je to skutečně geniální. HTC se vůbec dokáže přesvést s originálními (a praktickými) konstrukcemi. Už mě ani nepřekvapí, až navrhnou něco s rozkládacím displejem :D .
Řešit, zda se bude jednat o SP, PPC nebo UMPC je zatím úplně jedno. Konstrukci mohou využít klidně u všech. Takový HTC Shift a Kaiser jsou též postaveny na stejné myšlence konstrukce.
Řešit, zda se bude jednat o SP, PPC nebo UMPC je zatím úplně jedno. Konstrukci mohou využít klidně u všech. Takový HTC Shift a Kaiser jsou též postaveny na stejné myšlence konstrukce.
Jakym zpusobem u sebe drzi displej a klavesnice? Nikde tam nevidim zadny posouvaci mechanizmus. Nebo je to volne a la Athena?
Vy to tak řešíte :D.
Lidi, to je čistě návrh nové kontrukce. V žádném případě to není finální koncept některého zařízení ;).
Lidi, to je čistě návrh nové kontrukce. V žádném případě to není finální koncept některého zařízení ;).
ale to zavirani mi fakt furt neni jasny...kdyz to zavru jako qwerty zarizeni, zustane mi numericka cast a tu numerickou uz neni kam schovat ;)
No prave - to funguje bud jako 12 tlac.klavesnice u mobilu v poloze "nastojato" nebo klasicka qwerty v poloze "nalezsto".
Ale je fakt, ze delame ucet bez hostinskeho. Nakonec muze byt vsechno jinak.
Ale je fakt, ze delame ucet bez hostinskeho. Nakonec muze byt vsechno jinak.
takze to nejde zavrit, jako slider? (vim, ze to nemuzete presne vedet, jen mi to pripada jako nedomyslenost :) ) bud jako kaiser, nebo jako XDA stealth? to pak bude mit divnej profil...
To se v HTC nenajde nekdo kdo by konecne navrhnul PDA s vetsi obrazovkou? Mne to pripada ze oni snad nakoupili na deset let dopredu 2,8 palcove obrazovky a ted uz dizajnujou cokoliv co by se dalo prodat s temi pidi screenama. Kdyz jim nevadi ze klavesnice precuhuje, tak at konecne udelaj neco s 3,5 nebo 4 inch screenem !!!