MIO 701 sa sprava akoby k nemu boli pripojene sluchatka
Zdravim PDA-ckarov....MIO je moje prve PDA (po niekolkych smartphonoch) a sluzi perfektne az do vcera kedy sa mi stala zaujimava vec...V praci som skusal reproduktory k PC a ako zdroj hudby som pouzil nejake MP3 co som mal v MIU...nakolko ma MIO 2,5mm jack tak som este pouzil redukciu a zapajal jednotlive repro a testoval....nerobil som to prvy krat takze rutina....az vecer ked som isiel z neho volat som si vsimol ze ked som vytocil cislo a priloil MIO k uchu tak bolo stale hluche....pozrel som na displej a tam mi uz bezali sekundy hovoru a tak mi bolo jasne ze nieco nie je v poriadku...Po dokladnom testovani som prisiel na to ze sa stale sprava akoby k nemu boli pripojene sluchatka...Viete mi niekto pomoct s tymto problemom nakolko by som to nerad niesol na reklamaciu lebo uz mi kus za kus nemozu vymenit a to by ma mrzelo....vopred diky a dufam ze som problem opisal dos podrobne
Pravdepodobne ti zustal sepnuty (nebo rozepnuty nejaky kontakt v sluchatkovem konektoru - nevim jak je to uvnitr zapojene) takze vyzkousej parkrat zasunout a vysunout konektor. Redukci si predpokladam pajel mimo telefon a mas ji zapojenou spravne. Pak by to mohl byt softwerovy problem (i kdyz tomu moc neverim), takze softreset, popr. hardreset a pokud nepomuze, tak uz jen servis.
nepomohlo :-( HR asi robit nebudem lebo to bude chyba hardwarova tak asi by to na 100% nepomohlo....
Zkus uskutečnit hovor pomocí HF (pokud máš). Samozřejmě "drátového", BT nám je v tomto případě na nic.
Já bych to tipnul na problém v tom konektoru v PDA. Zkus ho profouknout (přiměřeně silně!!! - ne kompresorem :D ), popř.se podívat dovnitř, zda tam není "něco špatně" ( sepnuté kontakty, něco ulomené, špína, prach, něco zanesené...), co zbůsobuje, že zařízení mylně rozpoznává, že jsou sluchátka/HF zapojené.
Možno zkusit HR (samozřejmě před tím zazálohovat) a vyzkoušet jak na prázdné cihle tak i po obnově. Pokud problém přetrvává i při prázném zařízení máš 2 možnosti - buď se s tím smířit nebo zajít do servisu.
Já bych to tipnul na problém v tom konektoru v PDA. Zkus ho profouknout (přiměřeně silně!!! - ne kompresorem :D ), popř.se podívat dovnitř, zda tam není "něco špatně" ( sepnuté kontakty, něco ulomené, špína, prach, něco zanesené...), co zbůsobuje, že zařízení mylně rozpoznává, že jsou sluchátka/HF zapojené.
Možno zkusit HR (samozřejmě před tím zazálohovat) a vyzkoušet jak na prázdné cihle tak i po obnově. Pokud problém přetrvává i při prázném zařízení máš 2 možnosti - buď se s tím smířit nebo zajít do servisu.
no zmierit sa s tym asi neda....to je pochopitelne...jaj no moc ho do servisu nechcem davat....mesiac bez PDA na ktorom si denno denne prikraslujem den :-)