Slide2Unlock Pro
Zdravím,
pokud někdo používáte tento prográmek...nevím proč, ale mě ke každé schůzce udělá v postatě kopii-ale se startem v 0.00 a s aktivovaným připomenutím...a to skoro na celý rok dopředu:(( i když i to má nějaké vyjímky.Já ale nechci vůbec aby nějaké schůzky sám od sebe plánoval. Setkal se někdo s podobným problémem?Ještě podotázka, existuje podobný program, jen nemá v názvu Pro, /je i k němu tady diskuze/ale má jako podmínku uvedeno WM6-opravdu na WM5 nefunguje? Děkuji
pokud někdo používáte tento prográmek...nevím proč, ale mě ke každé schůzce udělá v postatě kopii-ale se startem v 0.00 a s aktivovaným připomenutím...a to skoro na celý rok dopředu:(( i když i to má nějaké vyjímky.Já ale nechci vůbec aby nějaké schůzky sám od sebe plánoval. Setkal se někdo s podobným problémem?Ještě podotázka, existuje podobný program, jen nemá v názvu Pro, /je i k němu tady diskuze/ale má jako podmínku uvedeno WM6-opravdu na WM5 nefunguje? Děkuji
co sa tyka fungovania musis skusit(sprav si zalohu, istallni a uvidis ak nie HR a obnova) moze tam byt problem s touch.dll (pripadne ak by ti to neslo mozem ti poslat wm6 touch.dll
No právě že nevím co víc zkoušet...v programu se nic nastavit nedá /kromě různých formátů datumu/ a vyzkoušel jsem všechny ty nechtěné a v podstatě zdvojené schůzky vymazat /používám PI7/ a po prvním odemknutí zařízení tam už byly znovu:mad: , ale je fakt, že jich bylo méně..což je taky divný.
Na to jsem se ptal v podotázce...taky bych radši použil tuto verzi...ale ve specifikaci je napsáno pouze WM6...tak se ptám ještě jednou;) provozuje to někdo úspěšně na WM5???
Cimrmanovské vyfukování kouře do umyvadla a čekání na vznik zlata už není pro mě;) Snad se někdo objeví kdo to vyzkoušel přede mnou...
neviem ci som chory ale nestoji ti to za to?Bude ti to trvat povedzme 30min(10m zaloha, 1m HR, 4m test, ked to nepojde 15 obnova....) A aspon ostatni budu vediet ci sa to da pustit pod WM5