Evolve touchTraxx vs. goTraxx
Ahoj,
zaujimalo by ma, ktory pristroj by bol lepsi a ake vyhody/nevyhody ma kazdy z nich. Chcel by som si kupit touchTraxx, lebo vyzera pekne a zaujimavo (je maly, tenky). Akurat ma zaujima, ako je na tom s bateriou. Ci je tiez lacno dostupna ako ta z goTraxxu, ktora je kompatibilna s Nokiami.
Oplati sa v podstate touchTraxx kupit alebo mam radsej ist do goTraxxu?
Diky moc.
zaujimalo by ma, ktory pristroj by bol lepsi a ake vyhody/nevyhody ma kazdy z nich. Chcel by som si kupit touchTraxx, lebo vyzera pekne a zaujimavo (je maly, tenky). Akurat ma zaujima, ako je na tom s bateriou. Ci je tiez lacno dostupna ako ta z goTraxxu, ktora je kompatibilna s Nokiami.
Oplati sa v podstate touchTraxx kupit alebo mam radsej ist do goTraxxu?
Diky moc.
touch ma nejakou svoji baterii... nelze zamenit s nokiackou BL5C
pokud ti nezalezi na vzhldu, sel bych do gotraxx... mam ho doma..
pokud ti nezalezi na vzhldu, sel bych do gotraxx... mam ho doma..
mam touch, dosiel mi asi pred dvoma tyzdnami, zatial som spokojny. ale je pravdou ze ma built-in baterku. co moze byt nevyhoda pri turistike dlhej. ja ho mam v aute
Napokon som kupil uz davnejsie goTraxx a vcelku musim napisat - je ovela krajsi nez na fotkach. Je sice trosku vacsi nez touch, ale ta velkost je zanedbatelna, kludne sa zmesti kdekolvek... Nuz a co sa tyka vydrze, je na tom tiez celkom dobre. Kupil som ho aj kvoli tomu a este aj vdaka dalsej vyhode - baterke, ktora sa da jednoducho, rychlo a lacno vymenit... Aj po stranke prijmu GPS signalu a rychlosti nemam ziadne vyhrady - vcelku vynikajuca kupa, mozem len odporucit.