Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje
Dobrý den,
vyskytl se mi takotý porblém, možná že už to tu někdo řešil, ale nepodařilo se mi nic najít.
Až donedávna jsem bez problémů synchronizoval svůj HTC 3300 Artemis s PC. Naposledy to bylo 27.2.2008 v 21:10 a když jsem chtěl po týdnu opět spojit obě zařízení, tak spolu nekomunikují, jen nabíjí. Zkoušel jsem jak vyměnit kabel, tak přeinstalovat ActiveSync, ale nic nezabralo, nevíte někdo co s tím je?
Díky za odpověď. Petr
vyskytl se mi takotý porblém, možná že už to tu někdo řešil, ale nepodařilo se mi nic najít.
Až donedávna jsem bez problémů synchronizoval svůj HTC 3300 Artemis s PC. Naposledy to bylo 27.2.2008 v 21:10 a když jsem chtěl po týdnu opět spojit obě zařízení, tak spolu nekomunikují, jen nabíjí. Zkoušel jsem jak vyměnit kabel, tak přeinstalovat ActiveSync, ale nic nezabralo, nevíte někdo co s tím je?
Díky za odpověď. Petr
skus USBswitch(mala appz ktora zmeni druh pripojenia USB) pripadne HR. BTW mozes sa dostat na device?kopirovat subory a pod.
No zkoušel jsem úplně vše co mě napadlo, dokonce i instalaci ActiveSync na jiné PC, ale nepomohlo to :-(
USBswitch-kde to seženu?
HR se tak todhu bojím, nevím jak je to s českou lokalizací, abych o ni nepřišel
Kopírovat souboru mezi PDA a PC nemůžu.
USBswitch-kde to seženu?
HR se tak todhu bojím, nevím jak je to s českou lokalizací, abych o ni nepřišel
Kopírovat souboru mezi PDA a PC nemůžu.
Nevím jak tohle má Artemis, ale mě u Hermese stačilo v Settings -> Connection -> USB to PC vypnout advanced network functionality. Pro příště - tohle téma náleží do threadu ActiveSync.
Díky za rady, ale nic nepomáhá, donedávna to bez potíží fungovalo a z ničeho nic to nejde a nejdem si všdo, že bych někde něco nastavoval či jinak upravoval.
USBswitch jsem zkusil nainstalovat, ale nic co by vedlo ke změně jsem nepostřrhl :-(
V nastavení jsem to zkoušei už dřive ale také nic.
Ještě zkusím HR, ale nwvím jak zálohovat data, jde mi hlavně o kalendř, kontakty a češtinu, ten zbytek bych nainstaloval ze záloh, pokud to pak bude OK
USBswitch jsem zkusil nainstalovat, ale nic co by vedlo ke změně jsem nepostřrhl :-(
V nastavení jsem to zkoušei už dřive ale také nic.
Ještě zkusím HR, ale nwvím jak zálohovat data, jde mi hlavně o kalendř, kontakty a češtinu, ten zbytek bych nainstaloval ze záloh, pokud to pak bude OK