Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Lokalizace (klávesnice) pro Jornadu 720

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    32

    Nemáte někdo lokalizaci pro J720, bohatě mi stačí možnost psaní s diakritikou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    32

    Znám a dost dobře nevím v čem je problém. Tlačítko hledat nic nehodilo a na poptání po lokalizaci nic špatného nevidím. A jestli je tohle nový přístup ce4you tak to potěš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jelikoz je to hooodne stare zarizeni, bude to asi slozite. Navic ale ani pro tak stare zarizeni neni mozne kopirovat komercni aplikace. Doporucuji zkusit kontaktovat primo Sunnysoft, kteri pokud vim lokalizaci delali. A nebo Paragon Software, v te dobe byla myslim konkurence.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    32

    A kdo tu mluví o kopírování komerčních aplikací???????? Co když se našel někdo kdo udělal free???? Je zajímavé, že ostatní témata na podobné téma vám nevadí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Pokud bych o nejake takove free aplikaci vedel, tak jsem Vam o ni napsal Bohuzel na rozdil od Palmu zadna vyslovene free lokalizace neexistovala a neexistuje. U Pocket PC se daji poridit velmi levne samotne klavesnice (SIP), u handheld PC bylo nutne mit vlastni ovladac klavesnice hardwarove a to byla tak slozita vec, ze si za to tech par firem proste nechalo zaplatit.

    P.S. Moje poznamka o kopirovani komercnich aplikaci vychazela ze zkusenosti, ze proste zadna nekomercni lokalizace pro Vase zarizeni neni. Sazmorejme se mohu mylit a pokud nekdo takovoou volne siritelnou lokalizaci zna, neni problem o ni napsat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    (C) (C) je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    28

    Zkuste mrknout na http://ae.inc.ru/aekmap.php pouzivam na Sigmarion III a funguje skvele.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od (C)
    Zkuste mrknout na http://ae.inc.ru/aekmap.php pouzivam na Sigmarion III a funguje skvele.
    Tak s Jornadou to bohužel nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    57

    Našel jsem toto: http://www.tranexp.com/win/PocketKeys-che.html Zatím jsem to nezkoušel. Nebyla by jinak hodná duše co by mi poslala komplet lokalizaci? Ziskal jsem Jornadu ale v němčině a pláču se svou jazykovou neznalostí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Lokalizace ti na německé ROM asi nebude fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    (C) (C) je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    28

    Zkuste este tuhle stranku http://www.hpcmonex.net/izemize.htm dole jsou ovladace klavesnice
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    32

    Nakonec jsem někde narazil na trial vezi penreadru, funguje krásně a vůbec neotravuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    57

    Tak aby uz bylo konci hledani free lokalizace nejen klavesnice ale celych WM tak zde jsem ji hodil na sosnuti na svuj web
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    32

    Výtečně, díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    57

    Lokalizace je ověřená na 720, šlape bez problémů a omezení. V brzké době ji vyzkouší kolega na 690 tak pak dám vědět jestli musel HRovat nebo jestli se ujalo. Předpokládám že by se mohl ujmout protože je to jen replace některých souborů ale nevím jak si to poradí s CE 2.11, uvidíme.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00271485_P1040848_wh5.jpg 
Zobrazení: 41 
Velikost: 31.4 KB 
ID: 7803  
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vyhledavac WiFi pro Jornadu 720
    Od ok2zar v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 21-04-2008, 00:15
  2. Lokalizace klavesnice a letter recognizeru
    Od nucleolus v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2008, 16:24
  3. Wifi pro Jornadu 680
    Od elipsoid v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 08:51
  4. Lan Karta pro Jornadu 720
    Od Wolffie v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 11:07
  5. Česká klávesnice na Jornadu 680
    Od hanax v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2004, 15:31