Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: ActiveSync v češtině! Konečně...

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zdá se, že se někde konečně prolomily ledy, a Microsoft po měsících dohadů a odkládání konečně potěšil všechny příznivce Windows CE zařízení, kteří mají nejraději ActiveSync ve své mateřštině. Ano, plně lokalizovaný ActiveSync se včera z ničeho nic objevil na webu Microsoftu. Je sice ještě trochu ukrytý, ale je tam Hned jsem si jej zkusil stáhnout a nainstalovat, a o tom, jak to vypadá, vám teď něco napíšu.

    [IMG]/img/articles/cz/large/0000000105_EuK13833193232.gif[/IMG]

    Přečtěte si celý článek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Takže když přeinstaluju českou verzí přijdu o seznam instalovaných programů?? To je budu muset všechny instalovat znovu, nebo je český AS rozpozná(již nainstalované programy)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kdyz provedes instalaci pres puvodni verzi, vse zustane zachovano. Teoreticky Pokud se puvodni verze odinstaluje, prijdes o vsechno... Prakticky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,207

    Mno, já odinstaloval původní verzi, českou verzi kopnul do nového adresáře a do něj zkopíroval seznam programů, který zůstal v původním adresáři - ten jsem později smazal. Instalované programy proto mám v seznamu pro případnou odinstalaci, jen jsou všechny podloženy šedě, tzn. že se tváří, jako že jejich instalace nebyla provedena z PC prostřednictvím AS, ale jako když instaluji v MDA souborem CAB. Testnul jsem to, a odinstalování i takto šedě podloženého programu proběhlo OK, ale asi bude potřeba pohlídat si korektní odinstalování programů i v PC, tzn. ručně vymazat položku programu v AS. Možná dělám něco blbě, rád se nechám poučit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Česká verze AS má příponu MSI , nejde mi nainstalovat, kde seženu servis pack pro instalaci ? ops: Mám Win98SE. Může mi někdo v několika bodech pro mne tedy pro blbší lidi poradit.:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Jerry Salcer
    Česká verze AS má příponu MSI , nejde mi nainstalovat, kde seženu servis pack pro instalaci ? ops: Mám Win98SE. Může mi někdo v několika bodech pro mne tedy pro blbší lidi poradit.:O
    ... MSI je pouze balíček, který teprve rozbalí samotný instalátor s příponou exe a readme soubor do tebou zvolené složky (defautně je nastavena tuším "Active Sync 37 1" nebo tak nějak). Jakmile budeš mít soubory rozbaleny musíč ručně spustit již zmíněný exe. Pokud ti MSI nejde vůbec rozbalit (jeho spuštění končí chybou), je možné, že se soubor nestáhl celý a budeš je muset stáhnout znovu.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Česká verze AS má příponu MSI , nejde mi nainstalovat, kde seženu servis pack pro instalaci ? Mám Win98SE. Může mi někdo v několika bodech pro mne tedy pro blbší lidi poradit.
    Jsem na tom stejně jako ty.Dalo mi to taky trošku práce než jsem na to přišel.
    pokud se ti to instaluje stejně jako mě tak ti určitě pomohu.
    Spuštěním toho co jsi stahnul se ti nainstaluje instalační balík a to do
    C:Program Files - Cze Active Sync 371otevři a normálně nainstaluj.Nebo najdi soubor Cze Active Sync 371 příkazem najít z nabídky start.
    Tímto si v žádném případě nedovoluji opravovat PavlaR. velice si ho vážím a mnohokrát děkuji za pomoc která se mi od něj dostává(room 16... pěkně česky.),ale myslím že pro nás ..... jsem to napsal srozumitelněji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od seba
    Tímto si v žádném případě nedovoluji opravovat PavlaR. velice si ho vážím a mnohokrát děkuji za pomoc která se mi od něj dostává(room 16... pěkně česky.),ale myslím že pro nás ..... jsem to napsal srozumitelněji.
    ... naopak, klidně opravuj ... už mnohoktát se mi stalo, že jsem si myslel, že jsem svoji odpověď napsal srozumitelně ale opak byl pravdou ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    197

    Jediné co se mi nainstalovalo, je MSASYNC .msi, nikde v počítači jsem nic nenašel, ani v Program filesops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    48

    Vzhledem k tomu ze mas W98 (uff) tak ani nemas windows installer, ten ke spusteni msi balicku potrebujes. Stahni, nainstaluj a spoustej ... pokud i tak to nepujde tak to budes mit spatne stazeny ... http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=CEBBACD8-C094-4255-B702-DE3BB768148F
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Jediné co se mi nainstalovalo, je MSASYNC .msi, nikde v počítači jsem nic nenašel, ani v Program files
    Šel jsem to zkusit na 98 a je to úplně přesně jak jsem ti psal - snad ten instaler???Najdeš ho téměř u každého nového programu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Po přeinstalování stolního PC - WIN 2000 a instalací toho ActiveSyncu ( 4034 ) se mi vždy po vložení DATAPHONE2 do kolébky spustí Připojení k internetu. A snaží se mi stolní PC připojit k Internetu.
    Dříve mi to nedělalo, neví někdo kde by se toto dalo vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Jo, to by mně taky zajímalo, mně to dělá co mám PDA. A nevím, jak se toho zbavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...a nemate nastavenou synchronizaci se serverem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    ...a nemate nastavenou synchronizaci se serverem?
    Já osobně né. A vcelku mi to vadí, že při každém vložení přístroje do kolébky musím stornovat připojení na Internet.
    Jiný TIP, jak se toho zbavit by nebyl ??
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. E-ten s 3G - konečně!
    Od Zdenek Malinsky v sekci E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-03-2007, 08:59
  2. PhatPad v2.2 konečně v češtině :-)
    Od Petr Hájek_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-12-2005, 12:01
  3. ActiveSync 4 zvládne COM porty až do čísla 20. Konečně!!!
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-06-2005, 10:59
  4. WiFi 802.11g pro PDA - konečně!
    Od beecher v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 19-01-2005, 10:09
  5. ActiveSync v češtině - je o něj zájem?
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 17-03-2004, 20:40