Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

Vystavěl (43)|23.3.2010 20:35
ORIGOŠ ROMku (STAŽENO Z HTC) JSEM NEINSTALOVAL, PROTOŽE MI NEŠLA SPUSTIT A JINÉ ODKAZY HTC ZLIKVIDOVALO...:((
PŘESTO ZATÍM VŠE DRŽÍ A FUNGUJE - ALESPOŇ DOUFÁM,PROTOŽE JE TU JINÝ ZPŮSOB OVLÁDÁNÍ A DO VŠEHO JSEM JEŠTĚ NEMĚL ČAS KOUKNOUT. POKUD MI JI POŠLEŠ, TAK TO SAMOZŘEJMĚ ZKUSÍM, ALE AŽ O VÍKENDU - DŘÍV TO NESTÍHÁM...
DÍKY O.
bkf1_ce4you (368)|25.3.2010 15:36
Hary_ce4you (93)|8.4.2010 10:09
Ahoj, po delší době opět zpátky. Začal jsem spolehlivě flashovat z karty - díky bobo.4150.sk za tip :-). Vyzkoušel jsem několik ROMek a zdá se, že nejlepší pro ně bude 6.1. CZ. Ač jsem dal do founu jakoukoliv 6.5 ,byť stabilní, ROM. Vždy jsem měl problémy v maliech s diakritikou.Dost často píšu dopisy různým organizacím a je hodně bylbý, když jsou bez diakritiky nebo někdy s částečnou diakritikou. Klávesnici používám Resco keyboard. Nemá někdo zdejší CZ ROm 6.1.? nebo její odnož? Zatím jsem narazil na ENG originál verze.
bkf1_ce4you (368)|8.4.2010 14:49
Hmm a nezkousel sis pohrat treba s nastavenim kodovani? Zkus treba auto-detect nebo nejakou z voleb Central European popr. jiny mailovy klient ;)

TO Vystavel:
Tak co jak jsi na tom? Flashoval jsi tu origos a pak pres ni tu Kostasovu 6.5.5?
spike_ce4you (70)|4.9.2010 17:00
Tohle jsem vyřešil přehráním českých fontů (Tahona CZ a Verdana CZ) a instalen SPB keyboard..

A originálné wm 6.1 ROM je pořád na stránkách HTC, ale na těch anglických. Česká mutace obsahuje prd.
stris (98)|15.11.2010 15:58
Zdar
Otevírám znovu téma, protože hledám ROM, která mi bude více vyhovovat. Moc neflashuju, ale mám druhý telefon s Touch Flo a tak jsem jej chtěl i do Touch Cruise. Nakonec jsem nainstaloval kostasovu ROM , která mi plně vyhovuje. Naail jsem ale na problémy:
- Mám ji více než dva měsíce, ale v posledních dvou týdnech se mi stává, že se telefon sám vypne. Stalo se to asi třikrát. Zprvu jsem myslel, že jsem jej vyplsám, nebo že došla baterie. Nedošla a nevypl.
- Nefunguje mi s HandsFree v autě. Nemám možnost otestovat, ale s původní ROM vše fungovalo naprosto korektně. Nyní není žádný zvuk a nikdo mě neslyší.
- Mám program AutoCallRecord, který mi nahrává hovory. Některé jsou nahrány OK, některé mají po pěti sekundách vložen zvuk, který znemožňuje poslech. Právě přesně pět sekund mě přesvědčilo k tomu, že by se jednalo o jakousi trial verzi a jjestli chci slyšet vše, tak mám někam vložit kód, ale program by měl být free a hlavně, někdy to udělá a někdy ne. Dokonce i u jednoho člověka mám dvě nahrávky OK a šest znehodnocených. Neuvědomuji si, že bych tento problém řešil s předchozí ROM.

Poraďte mi nějakou ROM, která mi bude vyhovovat. Tahle ROM se mi docela líbí, WM6.5 je příjemný skok vpřed. Slšel jsem o zázračné UDK 09, ale na internetu jsem našel informaci, že je to to samé jako UDK Syrius 0 a ten byl bydán začátkem roku 2008, takže kdo ví...
spike_ce4you (70)|22.12.2010 14:08
Koukám astejně jako ty po novější a zaujal mě odkaz tady... specielně MEGAN ROM, ale ještě jsem se nedostal k otestování.

viky.from.friday (1)|13.2.2012 20:29
zdravim,
mam stejnej problem, zkousel jsme nekolik ROMek ale vzdy to dopadlo stejne. Chlaskou Error 262, Delam to podle navodu: ale pri 8 kroku se mi zaprve neobjevi napis nahore replug USB cable a za druhe se zmeni obrazovka na 9 krok ale s tim rozdilem ze procenta stoji na 0 a tma to taky zustane a po chvilce to vyhodi hlasku Error 262. Zkousel jsem kabel vypojit i ponechat v kroku 8 ale vse je stejny. Prosim poradte, uz to googlim asi 3 rny ale zadna rada nepomohla