Instalace certifikátu
Potřebuji nainstalovat certifikát pro přístup do wifi sítě. Bohužel po přechodu z WM 2003 na WM 6.0 tento certifikát nejde nainstalovat. Kde může být chyba? Píše mi to, že certifikát nebyl úspěšně přidán a ať zkusím restartovat zařízení. Po restartu je však situace stejná. předem díky za odpověď.
Jenom na něj kliknu a on se spustí. Předpokládám, že se to děje automaticky přes nějaký instalátor certifikátů... Takhle jsem to dělal předtím a šlo to. Teď na nových win to nejde.
Problem muze byt v securite..
Co mas v registrech v hodnote HKLM\Security\Policies\Policies\00001017?
Co mas v registrech v hodnote HKLM\Security\Policies\Policies\00001017?
Me teda timhle zpusobem pridat certifkat pro stejny ucel sel. V jakym je formatu?
Mozna by pomohlo predelat ten certifikat aby se installoval z cabu..
Mozna by pomohlo predelat ten certifikat aby se installoval z cabu..
CER muze byt binary encoded (vidis paznaky) nebo base 64 encoded (vidis nesrozumitelnej text). Ale to by asi reklo, ze to ma spatnej format..
Zkus podle tohohle clanku: How to add your own root cert via CAB file
Zkus podle tohohle clanku: How to add your own root cert via CAB file
Byl to opruz, nicméně jedinou cestu jak dostat certifikáty na hx4700 s WM6 jsem stručně popsal tady. Byly to serverové certifikáty kvůli Exchange, všechny ostatní pokusy vedly do pekla, resp. do nikam :mad:
Moc jednoduchý postup to teda není, ale noci jsou ještě dlouhé...:D
Moc jednoduchý postup to teda není, ale noci jsou ještě dlouhé...:D
To jsem už taky udělal :) Do registrů jsem certifikát dostal. Má se objevit i v přehledu kořenových certifikátů? Možnost ozkoušení budu mít v pondělí.
Urcite by se tam mel objevit..
Import pres registry je dosti hackozni pristup, ale kdyz funguje.. :?
Me by spis zajimalo, proc to nejde nainstalovat ani z cabu.
xIndian: Co je v registrech v hodnote HKLM\Security\Policies\Policies\00001005?
Emulator se od zarizeni prave muze lisit maximalne konfiguraci security.
Import pres registry je dosti hackozni pristup, ale kdyz funguje.. :?
Me by spis zajimalo, proc to nejde nainstalovat ani z cabu.
xIndian: Co je v registrech v hodnote HKLM\Security\Policies\Policies\00001005?
Emulator se od zarizeni prave muze lisit maximalne konfiguraci security.
Tak to nefunguje. Sice certifikát v registrech je, ale není v přehledu kořenových certifikátů. Nějaké rady, co dál? :)
Ono v tomu registru neni jen certifikat, ale i nejaky metadata. Ja osobne to pres registry zkousel taky, ale me to neslo. Pak jsem nesel ten zpusob pomoci CABu a bylo to ok..
Muzes vyexportovat rovnou celej klic HKLM\Security\Policies\Policies? Ten certifikat je asi nejak company private, ze? Nebo ho muzes postkytnou taky?
Muzes vyexportovat rovnou celej klic HKLM\Security\Policies\Policies? Ten certifikat je asi nejak company private, ze? Nebo ho muzes postkytnou taky?
Sry, ale možnost vyexportovat registry budu mít nejdřív zítra. Teď jsem mimo. Zapomněl jsem to napsat...
Predpokladal jsem ze bude problem v securite, ale nevypada to.
Vyzkousej veci z pripojenyho baliku. Prvne zkus cab (vim zes to uz zkousel, ale co kdyby ;-)), pak ten exac.
Vyzkousej veci z pripojenyho baliku. Prvne zkus cab (vim zes to uz zkousel, ale co kdyby ;-)), pak ten exac.