Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

HTC Wizard xda-developers WM6.1 TNT.19199.V2 ROM

anaxagoras_ce4you (87)|19.5.2008 22:02
Jestli se nepletu tak je to uplne jedno, akorat postup flashovani u G4 je jiny :-)
winklis (5)|19.5.2008 22:15
jj děkuji :) ale už jsme si taky něco zjistil. je to na všechny zarizeni.. G3 i G4 záleží jen na falshnuti.. Na G3 by měla jít flashnout vpohodě, na G4 podle ppctuning.org pomoci Shelltools. Zítra to skusím naprudko a uvidím..pak napíši jak jsem dopadl:) doufam že dopadnu dobře :) držte palce :)
Jirka_j (186)|27.5.2008 08:19
Mám nahranou 6.1 SNN a nefunguje mi simtoolkit :( nevíte někdo co s tím? Nemám vůbec ikonu v programech. Dík
winklis (5)|27.5.2008 16:51
Tak uz jsem to Flashnul TNT.19213 Professional Wizard TouchFlo FREE a uplne vpohode :) rychlejsi rom jsme nemel.. a maximalni spokojenost :) diky za rady :)
Jirka_j (186)|28.5.2008 15:32
Tak Sim toolkit jsem vyřešil přeflešováním na TNT, ale tam mi zase nefunguje infraport, nepomáhá ani oprava ze 3 stránky tady tohoto vlákna :( v SSN šel. Nevíte co s tím? Dík
xfidos (2)|13.6.2008 10:29
Ahoj lidi,
koukám že tohle forum je jakžtakž živé a tak mě napadlo, se Vás tady zeptat na můj problém s rom SNN v wm6.1 - zde probíranou.
Jde o budík, nebo spíše o zvuk budíku - mám totiž problém, kvůli kterému jsem svého wizarda upgradoval na wm6.1, ale jaksi se tímto nevyřešil. Když totiž zapnu budík a chci aby zvonil, musím mít zapnutý zvuk u přístroje(zvuk volani je vypnut, zvuk přístroje je zapnut). V tomto případě mě ale zase budí noční smsky:( Vlastně by se dalo říct, že zvuk příchozí smsky je zařazen do zvůků přístroje a tudíž se nevypne spolu se zvukem telefonu :(
U normálních telefonů se ale tohle nestává a je zcela běžné, že vypnete zvuk na noc a ráno vás probudí budík. Dokonce jsem zkoušel i na Asus 570 a tam tohle naprosto běžně funguje. :(
Vím, jde spíše o kosmetickou vadu a dal by se vyřešit tak, že se vypne GSM modul na noc, ale to je problém, neboť jsem zjistil, že se vypnutím a zapnutím GSM modulu spotřebuje více energie, než při zapnutém režimu a navíc se mi občas zasekne přijímání smskek :)

Nemá s řešením tohoto problému někdo zkušenosti?
Předem díky a doufám, že jsem problém vysvětlil dost srozumitelně :(

PS:pro rejpaly - už jsem samozřejmě googlil a po několika hodinách jsem zpět k této diskusi :(

PS2: Jinak jsem zkusil i více romek - tnt, superrom 1.1, snn, original qtec, tmobile, i nějaké co jsem našel na netu, ale tenhle problém mají snad všechny :(
anaxagoras_ce4you (87)|13.6.2008 12:33
Nooo, asi ti řeknu věci, které tě určitě nepotěší :-( Jsou na to aplikace, ale ani jedna není zadarmo, nebo se mi nepodařilo žádnou zadarmo najít. Např. WAWA, PocketAlarm, pTravelAlarm. Spíš mi nejde do hlavy ta tvoje hláška, že když večer vypneš GSM a ráno zapneš, ti sežere víc energie, než když máš telefon celou noc vypnutý :-)
calboard.net (4)|18.6.2008 17:09
Zdravim, mam novou WM6.1 ve Variu a v activesync nemam moznost "connect via bluetooth", nesetkal se s tim nekdo nahodou? Diky
cdwwr (18)|19.6.2008 01:29
To xfidos:
S tím GSM modulem a spotřebou je to samozřejmě nesmysl. Kdy večer GSM modul vypneš a ráno zapneš ušetříš více energie v baterii, než když ho necháš celou noc běžet. (Zapnutý telefon se v pravidelných intervalech hlásí do sítě, vyměňuje si s BTS nějaké servisní informace a podobně)

A to ještě abstrahuji od zdravotních rizik, mít celou noc položený zapnutý telefon na nočním stolku, pár centimetrů od hlavy, kteréžto považuji za holé šílenství.

stris (98)|22.6.2008 14:32
[QUOTE="calboard.net"]Zdravim, mam novou WM6.1 ve Variu a v activesync nemam moznost "connect via bluetooth", nesetkal se s tim nekdo nahodou? Diky[/QUOTE]

jj, taky jsem ji tento týden testoval, ROM mi připadala docela dobrá, ale nemožnost synchronizace skrz bluetooth ji zabila :o)
xfidos (2)|23.6.2008 12:05
[QUOTE="cdwwr"]To xfidos:
S tím GSM modulem a spotřebou je to samozřejmě nesmysl. Kdy večer GSM modul vypneš a ráno zapneš ušetříš více energie v baterii, než když ho necháš celou noc běžet. (Zapnutý telefon se v pravidelných intervalech hlásí do sítě, vyměňuje si s BTS nějaké servisní informace a podobně)

A to ještě abstrahuji od zdravotních rizik, mít celou noc položený zapnutý telefon na nočním stolku, pár centimetrů od hlavy, kteréžto považuji za holé šílenství.

[/QUOTE]

Bohužel s Tebou musím jenom souhlasit... To co jsem napsal platilo pro mou starou ROMku, protože u ní pak modul zapnout nešel a musel jsem restartovat zařízení - z pozorování jsem pak zjistil, že vypnutí modulu (nebo zařízení) a následné zapnutí (restartování) sežere víc baterie, než když ho máš celou noc zapnutý.
Každopádně tímto způsobem teď problém řeším - tedy pokud nemám službu a musím být na příjmu i v noci - to mám ale zapnutý blacklist a nikdo než povolaní se mi stejně nedovolají - jen mě budí ty smsky :(

No nic, každopádně díky za tip na ty budíky, zkoušel jsem je a fungují, ale zkusím se podívat ještě po nějakém freewaru.