Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: GPS nefixuje poziciu - cervene satelity

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Mam nasledovny problem s GPS. Zapnem ho, po chvili nabehnu satelity, no vsetky su cervene a nikdy sa to nezmeni. Neviuem, cim by to mohlo byt sposobne, skusal som rozzne radia...

    Zda sa mi, ze o tomto probleme som niekde na tomto fore uz cital, no nemozem to najst, tak ak niekto viete kde to je, napiste sem prosim link.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    něco podobnýho sem měl ve spojení PDA a BT gps QSTARZ - řešila to reklamace BT GPS...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    UZ som to vyriesil. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    tak se poděl jakym způsobem, kdyby náhodou někdy někdo měl ten samej problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    No tak teraz uz neviem. Zmenil som RADIO a myslel som, ze to ide, fixovalo poziciu, vsetko ok. O par dni idem fixovat a nic. Na dalsi den to uz islo... A teraz znovu nic. Skusil som asi 6 radii a nic... Tak ja uz neviem co s tym...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    podla mna to bude nejaky sw problem. HardReset nepomohol?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    No, tak dnes som nahodil najnovsiu Duttyho ROM, predtym som mal februarovu... Potom to pekne islo, rychlo a vyzeralo, ze spolahlivo. Nainstaloval som par programov, isli me s priatelkoou von, zapnem GPS a nabehlo mi len XY cervenych satelitov a samozrejme ziaden FIX. Tak ma teda napadlo, ze by to mohol robit nejaky z nainstalovanych programov. Hned na mieste som spravil HR, no nic. Tak este skusit s QuickGPS... Prisiel som domov, stiahol satelity a nic... Stale len cervene. Ja uz neviem co s tym.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 23-06-2009, 07:29
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-02-2009, 06:32
  3. neni spojeni se satelity
    Od vlastamecar v sekci Navigon
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-12-2007, 10:53