Nejlepsi je posledni romka od Poldiho... verze 209 tusim. Na psani pouzivam Resco klavesnici, ktera umi i ceske znaky (pokud je potrebuji) a nema to chybu. Uz se tesim na dalsi verzi.
Nejlepsi je posledni romka od Poldiho... verze 209 tusim. Na psani pouzivam Resco klavesnici, ktera umi i ceske znaky (pokud je potrebuji) a nema to chybu. Uz se tesim na dalsi verzi.
202-209 je i v CZ od Jchyma... zatim BETA1 lec velmi funkcni![]()
Tak včera jsem flashnul na poslední Poldovu ROM 19202.0.2 a konečně jsem spokojen . Tahle ROM konečně stojí za to. Doufám, že i do budoucna pojede jak teť. Zatím jsem žádný problém nepostřehl. BT problém bohužel zůstvá( tak jako prodleva při přijetí hovoru. Holt originál jádro se nezapře.
Je zajímavé, že jsem už zažil s některou ROM opravdu bleskové přijetí hovorů. Nevím přesně s jakou. Mám ponětí, že se Swtos R11, ale pouze čistá nebo jen s minimem programů.
Ještě jednou vřele doporučuji :yes:
Je tu nová ROM 19701 CZ Light
Kód:http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?t=724
web nefunguje..je to len docasne?
už to jede
je nova CZ verze WM61 19701 FINAL verze 2
od dua Jchym a KareKopp
zatim nezjisteny zavazne problemy
urcite doporucujem upgrade na wm6.1 ci uz CZ alebo EN. Ja som si dal EN, hlavne kvoli SD karte 8 GB Kingston. Fungovala aj pod Originalnou romkou, ale len do velkosti 4GB. Ostatne GB boli necitatelne
wm6.1 mi vyriesila tieto neduhy:
- pomala telefonna cast, kym vytoci, kym zlozi cislo - bezi to rychlejsie
- presnost GPS sa zlepsila
- pouzivam velke mnozstvo programov a vsetky funguju
- na romke R64 som zalohoval cez SPB BAckup a po upgrade na wm6.1 EN som tuto zalohu odzalohoval s moznostou upgrade ROM (tento backup ma tuto moznost, rozbalit zalohu na inej romke)
- pripojenie na net cez GPRS - odpaja sam ak sa nepouziva, cize ked si stiahne aktualizaciu pocasia - odpoji pripojenie, ked stiahne emaily - odpoji pripojenie
- sucastou romky je OneNote
- odteraz pozna prikaz SUSPEND, da sa namountovat na hocake tlacitko a zabezpeci vypnutie pristroja, v kombinacii s S2U2 sa zamkne a hned vypne
- sprava SMS a emailov sa vylepsila
- sms sa zobrazuju v rezime konverzacie, je vidno aj suvisle sms
- email sa konfiguruje automaticky pri znamych email poskytovatelov, gmail, ... (ziadne nastavenia pop, smtp, porty, vykona to sam)
- synchronizacia emailov aj raz denne, kazde 4 hodiny, 2 hodiny, ... ( v wm5 to bolo max 60 minut)
- podpora SDHC kariet 8GB, 16GB, ...
asi tolko co som si vsimol
Podarilo se ti po nahrati nove ROM nahrat zalohu SPB BAckup (kontakty, zpravy, nastaveni, upominky,...) kterou jsi mel vytvorenou pred aktualizaci? Mne to bohuzel po aktualizaci a nahrani zalohy odmita otevrit kontakty.
jedine co mi neslo boli SMS, ukazovalo ze su tam ale nezobrazilo ziadnu. Sms som potom znova obnovil cez PPCPIMBACKUP 2.8. Tam som mal zalohovane aj emaily, kontakty, appointmenty z kalendara, tasky. Zalohu som robil pre istotu.
Takze odpoved je, ze kontakty sli bez problemov. Mozno v tvojom pripade by pomohla zaloha cez PIM BACKUP a potom obnova po upgrade.
neoxo
A jakou ROM konkretně používáš ?
tu na zacatku vlakna, ale dnes jsem presel na tuhle novejsi a zatim bez chyb link Ten problem s nahranim vyresil Pim backup, takze diky :yes:
Pouzivam rom tuto:
CEimage_SwtosR11_19716_enchanced_Reg.bin
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, mám mio P350, a přemýšlel jsem zda na toto zařízení půjde nahrát WM6.1 .. moc nebo skoro vůbec se v tomto nevyznám a tak se chci zeptat jestli to jde nebo ne.. díky