Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 44

Téma: WM61 ROM

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    mozna o tom nevite mozna vite ale pro ty co nevedi

    Kód:
    http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?t=153&postdays=0&postorder=asc&start=0
    se resi ROM WM61 CZ (19716) pro A701
    = mam instalovanu 19716 BETA2 (neverejna - bezi test) a super
    = Jchym odvedl super praci

    - funguje import root certifikatu pro DirectPush s Exchange Serverem 2003/2007
    - funguje GPS
    - funguje skoro vse
    a stale se piluje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    tak kdyz mame new topic coz je pozitivni podle me

    je to beta od poldo
    http://www.miousers.co.uk/viewtopic.php?t=3922

    uz taham a jdu testit .. asi napisu jchymovi o tu jeho ceskou
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    jj mam tu od JChyma beta2 a stale jede bez vetsich problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Dryha
    tak kdyz mame new topic coz je pozitivni podle me

    je to beta od poldo
    http://www.miousers.co.uk/viewtopic.php?t=3922

    uz taham a jdu testit .. asi napisu jchymovi o tu jeho ceskou
    Hi plz zkoušel jsi tu ROM od poldo?? Poděl se o zkušenosti a rozdily od Swata. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    vrzy_ce4you
    Guest

    ja ji mam odzkousenou, sice ne moc ale mel sem ji chvili v MIU.Vsiml sem si akorat dvou veci..Slozka Games je prazda..hry nejsou ani ve slozce Windows.Pak je tam dalsi slozka, ktera se poprve objevila ve WM6.1 newim jak se jmenuje ale byli tam ruzny utilitky..taky prazdna.Dal sem objevil par neprelozenych veci,ktere sou cinsky..nebo jsou misto znaku ctverecky.Je tam navic ekvalizer,Sim manager a takovej programek, kterej umi vypnout zarizeni,vypnou displej nebo restartovat...kdyby byl zajem,mohu tyto 3 aplikace upnout.Vic sem nezjistil,ROM sla hned pryc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    143

    vrzy to vystihnul, mrzla jak diva nemohl sem udelat nic v system .. pri otevreni nastaveni neceho a naslednem navratu do System a chteni cokoli zvolit i Start doslo ke kousanci a SR :/ jinak swatovi romky sem si neoblibil sem stoupenec alkace )
    nejak mi ty jeho nesedli ale to je na cloveku ..

    jinak jak jchyme delas tvoji romku cesky predpokladam ze sem vypochopil spravne ze bude clean only "orig" bez veci okolo - .NET , registrove upravy nektere atd tam budou? jinak clean beru jako dobrou vec ale za ty upravy a net bych se primlouval ty si myslim jsou vhodne

    ps: kdybych mohl prispet rad otestim a zkouknu tu tvoji rom akurat teda ted sem na tom s casem vic nez bidne :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    Uplně čistá nebude :-( Pokud by byla čistá nechodily by MMSky a další věc WM6.1 jsem nikde neobjevil čistou. Vždy (ať anglická nebo činska) tam něco někdo nacpe.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    5

    jaka werze nej nejlepsi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    16

    Tak tu máme finální vytvor. WM 6.1 CZ pro Mio A701 Více ma
    Kód:
    http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?t=153&postdays=0&postorder=asc&start=240
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    je bezva zatím nic co by zlobilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    a mame zde

    FINÁLNI WM61 CZ 19716 od JChyma

    Kód:
    http://www.mio-treo.info/viewtopic.php?p=1514#1514
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    49

    Je nějaký podstatný rozdíl mezi wm6 a wm6.1?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    nemáte někdo zálohu té původní ROM R64.
    Šel bych do WM6.1 ale nechce se mi dělat ta záloha, protože to určitě někde bude ke stažení.
    Díky za případný link
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    36

    sosni si backup utilitu, samotna zaloha trva snad 5 minut a mas svou vlastni, jinak se da sosnout myslim na a701.org
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    31

    Tak jsem nainstaloval WM 6.1 CZ 19716 od JChyma a má jednu drobnou nevýhodu, Mio nejde vypnout :-( Soft reset funguje, ale když to chci vypnout, pouze se zhasne displej a po stisknutí červeného tlačítka se okamžitě zase rozsvítí... Nevíte někdo, jak to vyřešit?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 757
    Poslední příspěvek: 07-10-2012, 22:33
  2. Reakcí: 186
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 15:15