Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: [WM5/6, C++]: Cteni z Unicode textoveho souboru

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    aaa tak jeste zkusim ten "TestDel.cpp" dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    jo supr funguje to diky MOC!!! bez Vas bych to fakt nedal dohromady na celym netu neni jediny fungujici sample jeste jednou MOC dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    bkf1: Ale fakt ten kod neocesavejte!!!! Jsou tam i vsechny potrebne prevody - vcetne vyrazeni BOM "podivneho" prvniho znaku. A hlavne musite uklizet pamet!!!!! Pole WCHARu je dynamicke...

    edit: // Uz vite, proc na svych kurzech tak brojim proti sorte vyvojaru zvane "Googliste", jak jsem psal drive

    At se dari.

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    jj Vas kod plne zuzitkuju uklid sice nemam moc ve zvyku, ale tak snazim se mno a "Googlista" to jsem presne ja snazim se ale hlavne si pomoct sam, abych neotravoval dalsi lidi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    -p- -p- je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Za dva dny se da C++ naucit, za tyden se rozepisete a nekoukate do
    dokumentace a za 14 dni pisete treba vlastni adaptovane funkce a genericke algoritmy dle STL vzoru. Vlastni zkusenost.
    tady je zase nekdo chytry jako sova :sarcastic:
    tomu snad ani sam nemuzete verit, a pokud ano, tak jsem rad, ze vase programy nepouzivam

    "Za tyden uz nekoukate do dokumentace" - hm, chtel bych videt takoveho borce, co se to nauci i za mesic/za rok. Jestli nekdo pise bez dokumentace a pouziva c/c++, stl, windows api a ovlada cely .net framework, tak je borec. Vy asi jste a nebo trochu namysleny. Co na to rict...

    ps: neberte to prosim jako urazku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    mno ja bych se tomu musel venovat intenzivne tak rok abych umel zaklady C++ WinAPI jsem se vratil k C# a to je takova uleva...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22

    -p- -p- je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    jj, to verim Ale na druhou stranu jsou programy pod .NetCF na mobilnich zarizenich dost pomale oproti nativnim. A jako vzdy to zase nejspise vyresi rychlejsi procesor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    a zkousel jste nove NetCF 3.5? oproti 2.0 je dost znacny narust rychlosti je to znat uz pri nabehu aplikace akorat na nekterych ROM je treba po instalaci v registrech natvrdo nastavit aby se pouzivala verze 3.5 (http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=33008).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    paia: Jazyk C++ jako takovy se da intezivnim pouzivanim naucit rychle. STL se da za chvili zvladnout taky.
    O znalostech WIN32 API a .NET predtim nebyla zadna zminka, to sis nejak doplnil..
    Zakladni sada fci pro vetsinu aplikaci WIN32 API (shell, window management) se taky osvoji celkem rychle. Samozrejme, obcas se clovek musi podivat do doc na nejaky styl apod..
    Vse to je proste o zkusenostech a taky nadani..

    Takze jestli neceho ty nejsi schopny, tak to automaticky neznamena ze nekdo dalsi neni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    paia: Melo tam byt, za tyden uz TOLIK nekoukate do dokumentace. A z toho, ze nepouzivate moje programy, jsem se skoro zhroutil
    Byt Vami - misto kecani do C++.bych si nejprve osvojil zaklady funkcni gramotnosti a ve slovniku si vyhledal slova jako hyperbola, nadsazka, ironie. o zadnem uceni se.Net Frameworku jsem nemluvil, pouze o uceni C++, kdyz mate uz znalosti objektoveho programovani a soucasne znate syntaxi C jazyku. Jazyk je jen lopata, ktera se da rychle vymenit a postupne si rychle osvojite specialitky daneho jazyka.
    Za 14 dni se ale da opravdu naucit a napsat docela dost veci . A adaptivni algoritmy jsem byl opravdu nucen psat po 14 dnech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    A jeste jedna vec. Take si tio paio neberte jako urazku. A na vysvetleni meho prispevku. Muzete si vsimnout, ze se v dalsich tematech podobnych subjektivnich vylevu nedopoustim - postouchnout kolegu BKF1 jsem si ale neodpustil, protoze jsem predtim videl par jeho prispevku, kde z bohorovne pozice tepal do jinych programu kvuli plagiatorstvi, kazal o zkazenosti sveta, ze kterho mizi originalita a ja tohle vizionarsko-subverzivni mysleni nemam rad...
    Saman to vystihl presne, diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Citace Původně odesláno od RStein
    z bohorovne pozice tepal do jinych programu kvuli plagiatorstvi
    Muzete upresnit co myslite?

    Citace Původně odesláno od RStein
    kazal o zkazenosti sveta, ze kterho mizi originalita
    Presne tak
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Citace Původně odesláno od bkf1
    Citace Původně odesláno od RStein
    z bohorovne pozice tepal do jinych programu kvuli plagiatorstvi
    Muzete upresnit co myslite?
    Mohu , treba zde:
    http://smartmania.mobilmania.cz/foru...pic.php?t=4713
    http://smartmania.mobilmania.cz/inde...single&ide=990
    //edit:
    A plagiatorstvi je obecne napadnuto hlavne zde. Predpokldal jsem, zr i rozhrani telefonu.
    http://mobil.idnes.cz/diskuse.asp?id...ob_samsung_ada
    A pak prispevek, ktery nemohu najit a ktery napadal stale stejne finger friendly klavesnice a programy.
    Neberte si to nijak osobne, bohuzel nemam moc dar zapominat a co jsem si jednou precetl/slysel se mi take automaticky vybavi
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    ja si proste nemuzu pomoct kdyz vidim tak minimalni snahu rozvinout dobry napad jako je ovladani prsty tak se proste nekdy neudrzim plagiatorstvi je mi ukradeny at si vsichni kopiruji (a hlavne rozvijeji) vsechny dobre napady hlavne kdyz z toho maji prospech uzivatele o to jedine mi jde
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30

    -p- -p- je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Saman:
    Syntaxe jazyka se da nepochybne naucit rychle, ale k cemu vam bude? Zapominate na to, ze i kdyz se nekdo nauci za 2 dny syntaxi jazyka, tak jaksi bez znalosti API, knihoven a zkusenosti nema moc sanci neco napsat. Zkuste prejit z Javy do .Netu nebo naopak. Jazyk je skoro stejny...

    bkf1 dela v C#/.NetCF a chce prejit na C++, predpokladam, ze ne na Managed C++, tzn. musi naucit nejen syntanxi C++, ale i Windows API.

    Dokumentaci se snad jasne mysli dokumentace k API a dalsim knihovnam a ne popis syntaxe jazyka. Do dokumentace se divaji vsichni, i zkuseni senior programatori.

    Samozrejme, obcas se clovek musi podivat do doc na nejaky styl apod..
    Vse to je proste o zkusenostech a taky nadani..
    Takze jestli neceho ty nejsi schopny, tak to automaticky neznamena ze nekdo dalsi neni..
    Na to se da rict jen, ze vam to preju.

    Byt Vami - misto kecani do C++.bych si nejprve osvojil zaklady funkcni gramotnosti a ve slovniku si vyhledal slova jako hyperbola, nadsazka, ironie. o zadnem uceni se.Net Frameworku jsem nemluvil, pouze o uceni C++, kdyz mate uz znalosti objektoveho programovani a soucasne znate syntaxi C jazyku.
    Ja mam pocit, ze v dnesni dobe je ironicky snad uz kazdy. Nemam potrebu nekomu neco dokazovat, ale "postouchl" jsem si stejne jako vy
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Cteni NTFS
    Od Baltazarek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 23:14
  2. Jaký font na ASCII a UNICODE??
    Od atomion_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-04-2006, 18:32
  3. MobiPocket a UNICODE
    Od Petr_J v sekci eKnihy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-05-2005, 08:37
  4. Novinky na Palmknihách - knihy v Unicode!
    Od Pavel Koza v sekci eKnihy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 17:57