Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

SPB - Programy

mstenchl (132)|21.2.2008 10:33
Zdravím. Po letech jsem si pořídil nové HTC a chtěl bych si jej softwarově trochu vylepšit. Kdysi jsem měl dobrou zkušenost s programy SPB. Dneska je však jejich nabídka taková, že je problém si vybrat a navíc mám dojem, že se často funkce jednotlivých programů nahrazují.

Mám nyní v HTC tyto trialy
SPB Backup - ikdyž jsem měl na cd SpriteBackup, záloha vždycky končí s chybou. Záloha s SPB Backup prozatím ok. Takže asi změním....

SPB Mobile Shell. Tento se mi líbí, ale nedovedu si jej moc dobře představit společně s SPB PocketPlus4, nebo jsou v něčem hodně rozílné ? Tady si myslím, že PocketPlus by mi byl k ničemu...

SPB PhoneSuite --- na profily dobré, ale nenašel jsem tam možnost automatické změny na čase. Nebo doporučíte jiný ?

SPB Time2 - tady ještě váhám, ale potřebuji kvalitní budík, navrhnete další 1005 funkční alternativu ?

SPB Wallet - tady to je jasné, toto musím mít....

SPW Weather -toto je snad zbytečné...

DD_ (331)|21.2.2008 14:45
SPB Backup - nepouzivam zatim. Na zalohu PIM pouzivam PIMbackup, softy mam pripadne za xvili installnute znova. Vetsina plnych zaloh navic zmenu pripadne treba ROM neprezije, ale PIMbackup tam nema problem. Navic SPB Backup ma problem s posledni verzi PocketPlus jestli to jeste nefixnuli.

SPB Mobile Shell aktualne nepouzivam - uvidim co prinese verze 2. ktera by mela byt kazdou chvili officialne vypustena. Pro spouste programu zatim pouzivam MortButtons ktere mi celkem vyhovuji.

Pouzivam SPB Pocket Plus na doladeni nekterych veci.

SPB Phone Suite pouzivam - co se tyce automaticke zmeny na case je tam Automatic: Time based profile ve kterem je nastavena doba po kterou ma byt aktivni.

SPB Time time pouzivam na budiky a celkem v pohode. Taky to pouzivam jako screen saver v kolebce.

SPB Wallet taktez pouzivam - presel jsem z eWalletu prijde mi to prijemnejsi na ovladani. Pouzivam i desktop app.

jeste pouzivam SPB GPRS Monitor - nemam neomezenej datovej pausal tak abych vedel kde se tak pohybuju s uctem za data.

Docent (1234)|21.2.2008 16:40
[QUOTE="DD"]SPB Wallet taktez pouzivam - presel jsem z eWalletu prijde mi to prijemnejsi na ovladani. Pouzivam i desktop app.[/QUOTE]
Tak ten SPB Wallet asi taky vyzkouším... Mám ilium eWallet a cena za upgrade na verzi 6 je stejná jako cena za konkurenční upgrade u SPB... A hlavně mě dostal ten template karty FIO Družstevní záložny :D .
Docent (1234)|24.2.2008 19:10
Tak jsem vyzkoušel a SPB Wallet mne vůbec nepřesvědčil. Nevím, co je na tom přehlednějšího, třeba ikony jsou oproti eWalletu mnohem více cirkusovější.
A hlavně - pokud chci, aby se mně na kartu vešla celá sériová čísla, musím si zmenšít nebo různě poupravovat fonty na šablonách... Takže u mne zůstává na 1. místě ilium eWallet.