připojení n560 k k800i
připojení n560 přes bluetooth k k800i aby se dalo surfovat přes gprs (vodafone)?
Děkuji moc za pomoc
Děkuji moc za pomoc
To je tvrzení. A co s tím? Oznamuješ nám, že to funguje nebo že ti to nefunguje nebo že to neumíš nastavit? Pokud to poslední tak na titulní straně webu je v rubrice Začínáte? Čtěte! návod, jak to nastavit.
TAK MUSIM ŘÍCT že jsem nadtím sedel hodinu a na WM6 se mi to nepodarilo nastavit :( poradíte mi kam zadat ten prikazovy radek +cgdcont=1,"IP","internet" to bude asi nejvetsi problem
Díky moc
Díky moc
Do sekce Registry jsem daval navod. Tebe nebavi cist (pravidla pro diskutujici, nez neco napises) a hledat, me nebavi Ti radit. Je tezke pomahat nekomu, kdo si nesnazi pomoci sam. Ostatnim se omlouvam, ale jsem na to silne alergicky.
Se SonyEricssonem žádné cgdcont není potřeba, stačí mít správně nakonfigurovaný telefon, operátoři mívají podrobné návody, nebo si to lze nechat nastavit SMSkou a v PDA.
Takže nejprve si rozjeď Internet (ne WAP) v telefonu, otestuj to e-mail klientem nebo Java aplikací, třeba operou mini a pak si nastav v PDA vytáčené připojení na číslo *99***n#, kde n nahraď číslem profilu, bohužel nevím konkrétní kroky, N560 má MS BT stack a já mám všude Widcomm/Broadcomm, žádné initstringy, vrtání v registrech a podobně nejsou potřeba.
Takže nejprve si rozjeď Internet (ne WAP) v telefonu, otestuj to e-mail klientem nebo Java aplikací, třeba operou mini a pak si nastav v PDA vytáčené připojení na číslo *99***n#, kde n nahraď číslem profilu, bohužel nevím konkrétní kroky, N560 má MS BT stack a já mám všude Widcomm/Broadcomm, žádné initstringy, vrtání v registrech a podobně nejsou potřeba.