MDA okolo 10k s DPH
DD,
Chtěl bych si koupit nějaké MDA do 10 000Kč. Požaduji GPS, dotykový display, WiFi potěší, a hlavně aby to nebylo žádné velké a hnusné pádlo.
Momentálně mě zaujmul E-Ten X600, jediné co mě vadí ( ale není to klíčové) je RAM a to, že nemá VGA display.
Těším se na Vaše príma návrhy :-)
Chtěl bych si koupit nějaké MDA do 10 000Kč. Požaduji GPS, dotykový display, WiFi potěší, a hlavně aby to nebylo žádné velké a hnusné pádlo.
Momentálně mě zaujmul E-Ten X600, jediné co mě vadí ( ale není to klíčové) je RAM a to, že nemá VGA display.
Těším se na Vaše príma návrhy :-)
E-ten není špatná volba. já jsem s ním spokojen. ale jestli jsi začínající uživatel WM zařízení, mohl by jsi je zavrhnout na vždy a to by byla škoda. jestli chceš něco za "málo" peněz, pro začátek bys mohl možná sáhnout po něčem, kde bude kvalita zaručena a až potom si pořídit něco co bude umět více, ale bude méně stabilnější - když už budeš vědít co to potřebuje, tak si s tim lépe poradíš.
proto být tebou, tak koukám raději po HTC. Asi Artemi.
(nechci říci, že je E-ten špatná volba, jen pro začátečníky to nemusí být ideální start)
proto být tebou, tak koukám raději po HTC. Asi Artemi.
(nechci říci, že je E-ten špatná volba, jen pro začátečníky to nemusí být ideální start)
No, kdysi dávno jsem měl pujčené asi na měsíc MDA Vario a byl jsem z něho nadšený. Jak to myslíš méně stabilní?
//edit: tak ten Artemis taky není špatný, má jen pomalejší procesor, a taky se mě oproti E-Tenu vůbec nelíbí :-)
//edit: tak ten Artemis taky není špatný, má jen pomalejší procesor, a taky se mě oproti E-Tenu vůbec nelíbí :-)