Pokažený OS v ROM na Loox 718?
Zdravím,
dlouho jsem tu nebyl a mám takovou hloubavou otázku: mám looxe 718 a takový zvláštní problém - když provedu HR, tak se mi neobnoví "tovární nastavení", ale systém zůstane v obdobně rozvoraném stavu jako před HR. Tedy HR jsem provedl kvůli špatné funkčnosti některých aplikací (jako např. Magic Button, navigace Garmin Que a XT apod.), které zpočátku fungovaly normálně. A bohužel po HR aplikace nefungují stejně, tedy to vypadá, jako by se někde v ROMce přepsaly původní registry na něco nového a neopravitelného.. máte někdo nějaký nápad co s tím? Původně jsem si myslel, že HR uvádí zařízení do stavu "právě vypadlo z výrobní linky" a ne jen že vymaže data a software?
dlouho jsem tu nebyl a mám takovou hloubavou otázku: mám looxe 718 a takový zvláštní problém - když provedu HR, tak se mi neobnoví "tovární nastavení", ale systém zůstane v obdobně rozvoraném stavu jako před HR. Tedy HR jsem provedl kvůli špatné funkčnosti některých aplikací (jako např. Magic Button, navigace Garmin Que a XT apod.), které zpočátku fungovaly normálně. A bohužel po HR aplikace nefungují stejně, tedy to vypadá, jako by se někde v ROMce přepsaly původní registry na něco nového a neopravitelného.. máte někdo nějaký nápad co s tím? Původně jsem si myslel, že HR uvádí zařízení do stavu "právě vypadlo z výrobní linky" a ne jen že vymaže data a software?
HR by mel obnovit zarizeni do stavu "jak z tovarny". Provadis ho spravne? Nabehne po nem kalibrace obrazovky?
Neinstaloval jsi nove verze tech nefungujicich programu?
Neinstaloval jsi nove verze tech nefungujicich programu?
Pánové, díky za rady :o) Samozřejmě, že HR provádím jedině tak, jak to jde a pak se mi samozřejmě provede celé nastavení přístroje včetně zdržujícího tutorialu učícího kopírování položek v kalendáři... Zkoušel jsem jak nové, tak původní verze nefungujících programů, ale beze změny. Takže to zařízení asi zahodím... Zřejmě od té doby, co se dá zapisovat i do ROMky se tam zapisují i data, která by tam trvale být neměla. To už jsem vlastně asi zjistil po prvním spuštění a prvním HR - 718tka měla ve Start menu ikonu pro spuštění foťáku, který nemá, tedy jsem jí odstranil a po HR se tam znovu už nikdy neobjevila ;o)
tak ikonka se tam tobrazuje omylem, pač je 718ka stejná jak 720ka, ale jen nemá ten foťák.
Zkus si přehrát flash.
Zkus si přehrát flash.
To jsem pochopil, že se tam ta ikonka zobrazila omylem - spíš mne překvapilo, že se tam po žádném dalším HR už neobjevila, když jsem jí jednou smazal..
Nicméně novinka - Loox chvíli totálně vybitý odpočíval (asi měsíc a něco) a už funguje všechno zase normálně.. Tak fakt nevím, kde se ty problémy vzaly..
Nicméně novinka - Loox chvíli totálně vybitý odpočíval (asi měsíc a něco) a už funguje všechno zase normálně.. Tak fakt nevím, kde se ty problémy vzaly..
pravdepodobne to tedy nebyl HardReset, pac po tom mesici se vybila hlavni a po ni i zalozni baterie a doslo konecne k tomu hard resetu...objevila se i ta ikona fotaku? ;)