Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Evolve TouchTraxx

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Zdravím, nemáte někdo zkušenost s tímhle zařízením ? (výdrž baterie, přesnost). Rozhoduji se mezi Qstarz Q1000 a Evolve TouchTraxx. díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    nechci spatne poradit, ale mediatek neni moc dobrej cip, alespon kdyz sem mel chvilku GoTraxx, tak se poloha pohybovala naprosto jinde, nez u SirfIII nebo Qualcommu a urcovani bylo desne zpomaleny (po zastaveni trvalo asi 10s, nez zastavila i GPS)...spis bych bral osvedceny SirfIII, napriklad BT338...

    Navilock: http://www.softcom.cz/produkt/navilo...t-338/?flist=1
    Problem (dole): http://www.ce4you.cz/forums/view_top...59&dd=0&fi=180
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    díkes :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Problem u GoTraxx je v tom, je udava polohu 5x casteji, nez bezne GPS, tzn 5x za sekundu. Je to otazka nastaveni aplikaci a rychlosti pda. Resilo se to v diskuzi na navigovat.cz. U pomalejsich pda a telefonu se symbianem nebo wm to melo presne ten problem, co je popisovan, ale u vykonejsich stroju byla presnost lepsi, nez sirfIII. Ale i u mene vykonnych pristroju se do ta obejit nastavenim aplikaci. Chce to si procist tu diskuzi pod clankem s recenzi gTraxx. Ti, co ji maji a vyresili tento problem, tak si ji pochvaluji vice, nez sirfIII.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    muzete sem prosim hodit link na tu diskusi...ja to zkousel jak na 400 Qualcommu (rychle cpu, na h... grafika), tak na 520 PXA Intelu...u obeho stejna funkce diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tak tam sem taky psal a nic konstruktivniho tam bohuzel nebylo...ale zacinam podezrivat, ze sem mel spatny kousek...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Evolve touchTraxx vs. goTraxx
    Od atsip_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 16:30
  2. Igo 8 - Evolve x261 - jde to a jak?
    Od miras.cz_ce4you v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-07-2010, 00:37
  3. evolve x261
    Od maca1111 v sekci Navigon
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 15:00
  4. Evolve
    Od tommass v sekci Navigon
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-10-2007, 11:32