neustálé restartování
Zdravim všechny, nám docela velkej problém s LOOX N520. Už 2x po týdnu se mi stalo, že při sledování filmu, nebo videa se mi pda restartovalo a když se začalo znova zapínat, tak se restartovalo znovu a takhle to zapíná a restartuje pořád dokola dukud nevyndám baterku. Kdyš jí znova vložim tak se začne zapínat a zase se restartuje a pořád do kola. Dneska se mi to stalo opět a když se zapínalo napsalo mi hlášku, že Demoverze InterWrite Pro 9.0 vypršela. Když se mi to stalo po prvý tak sem udělal tvrdej reset a celý sem to znova nainstaloval. No a dneska to spadlo zase. Poraďte mi prosím co mám dělat. Vůbec si nevim rady.
Mel jsem ten samy problem na N560.. nakonec se zjistilo, ze je spatna baterka.. Mela tak male napeti, ze PDAcko nenastartovalo a hodilo restart.
Vyreklamovat to normalne nechteli (jen 6 mesicu na baterku), ale odesla mi kvuli poskozene zakladni desce, kterou mi pred tim vymenili. Takze jsem z nich nakonec dostal baterku novou.
Interwrite s tim asi nema nic spolecneho.
Vyreklamovat to normalne nechteli (jen 6 mesicu na baterku), ale odesla mi kvuli poskozene zakladni desce, kterou mi pred tim vymenili. Takze jsem z nich nakonec dostal baterku novou.
Interwrite s tim asi nema nic spolecneho.
Nekde tady na foru jsem nasel odkaz na zajimavou baterku - dvakrat vetsi nez normalne a s dvakrat vetsi kapacitou... a stoji jenom 750 Kc s DPH! Ja uz ji mam objednanou :)
Ty akumulatory jsou uz poradne stara technologie (Li-ion).. prekvapuje me, ze nikdo zatim nevyrobil akumulator, co by byl 2x kapacitne vetsi a pritom by se vesel do stejneho obalu..
[QUOTE="Zivan"]Pozor na to, ze prida "batoh" k PDA a to se pak (vetsinou) nevejde do klasickych pouzder.[/QUOTE]
Mne se to stejne hodi jenom do skoly, kde mam PDA porad vyndany a permanentne zaplou wifi :)
Mne se to stejne hodi jenom do skoly, kde mam PDA porad vyndany a permanentne zaplou wifi :)
zkoušel jsem ho objednávat - přišla odpověď, že maj jen standardní kapacitu a jestli ji můžou poslat... :(
dík za tip na ten opavský eshop, už jsem nakoupil :-)
USB baterie 4400 mAh (3,5x nabije nebo prodlouží chod Looxe) za $45+$3 shipping = $48 *(16,50 Kč/1$) = 792 Kč a to se určitě vyplatí :cool:
USB baterie 4400 mAh (3,5x nabije nebo prodlouží chod Looxe) za $45+$3 shipping = $48 *(16,50 Kč/1$) = 792 Kč a to se určitě vyplatí :cool:
Baterka na ebay.com může být za polovinu, ale shipping jenom po USA udělá tu druhou polovinu ceny :D nehledě, při nakupování je třeba používat služeb poštovních schránek v USA, která to přepošle do ČR a to taky není zadarmo. Většina prodávajících na ebay.com nemá zájem posílat přímo zásilky do východních zemí a tak si snižovat vlastní rating.
Já teda když na eBay kupoval baterku, tak nebyla z USA ale z HongKongu a i s poštovným byla za 1/3 ceny v ČR.
Dobré ceny mají taky na http://www.dealextreme.com tam je poštovné dokonce free ;)
Dneska mi od nich přišla USB čtečka na SD kartu za 1,98 USD. Funguje a je rychlejší než ta co jsem kupoval tady za 200.
Dobré ceny mají taky na http://www.dealextreme.com tam je poštovné dokonce free ;)
Dneska mi od nich přišla USB čtečka na SD kartu za 1,98 USD. Funguje a je rychlejší než ta co jsem kupoval tady za 200.