..tak jsem si z dlouhé chvíle trochu hrál a předělal jsem si uvítací logo iGO. Doufám že autoři iGO prominou...
Ukážka mojej štartovacej obrazovky, kto chce nech ťahá ak má ford focus hatchback... komplet urobené v GIMP.
Trošku jsem si pohrál a udělal pár pozadí. Doufám, že se budou líbit. Jsou zatím pouze QVGA pro použití LANDSCAPE.
Tak i já zde přidám pár ze svých dílek:cool:
Kdybyste náhodou chtěl někdo něco udělat napište si, vyrobím cokoliv;)
to kyznoh Obrázek musíš nejprve přejmenovat na loading.jpg pak ho přehraješ do složky iGo/iGo/SKIN/ a tam budeš mít zazipovanou složku schématu, který používáš...např. já mám Riks4.6e.zip, zazipuješ ho tam a zkusíš spustit iGo.
Kdybyste náhodou chtěl někdo něco udělat napište si, vyrobím cokoliv;)
to kyznoh Obrázek musíš nejprve přejmenovat na loading.jpg pak ho přehraješ do složky iGo/iGo/SKIN/ a tam budeš mít zazipovanou složku schématu, který používáš...např. já mám Riks4.6e.zip, zazipuješ ho tam a zkusíš spustit iGo.
dikes, vcera jsem trochu zkoumal a dospel ke stejnemu zaveru, mam k tomu jeste jednu otazku. V tom archiv jsou ruzne soubory s priponou .bmp ale na compu nejdou otevrit. Koukam ze to zvlada i klasickej format, ale nevite nekdo v jakym formatu jsou ty co nejde otevrit...
Stačí použít tlačítko HLEDAT.
Toto je z vlákna iGO :: Otevření *.BMP v DATA.ZIP.
[QUOTE="kokoskokos"]Utilita na dekompresi BMP souborů včetně stručného návodu je ke stažení na http://fredlynx.info
konkrétní url pro stažení je tady: MioMap_IGO_BMP_Tool_V1.2.zip
Soubory, které dostanete jsou ale 32-bit bmp - (24bit colour, 8bit alpha - pro průhlednost). Pro editaci v běžných editorech je třeba ještě provést konverzi na PNG formát, zeditovat a převést zpět. K tomu slouží dalši utility v přiloženém souboru utils.zip.
Jejich syntaxe je následující:
Bmp2png –a fred.bmp => dostane se fred.png
Png2bmp –a fred.png => dostane se fred.bmp
Výsledný bmp soubor se může zase zpět zkomprimovat pomocí FredLynx utility, nebo se dá použít i bez komprimace.
[/QUOTE]
Toto je z vlákna iGO :: Otevření *.BMP v DATA.ZIP.
[QUOTE="kokoskokos"]Utilita na dekompresi BMP souborů včetně stručného návodu je ke stažení na http://fredlynx.info
konkrétní url pro stažení je tady: MioMap_IGO_BMP_Tool_V1.2.zip
Soubory, které dostanete jsou ale 32-bit bmp - (24bit colour, 8bit alpha - pro průhlednost). Pro editaci v běžných editorech je třeba ještě provést konverzi na PNG formát, zeditovat a převést zpět. K tomu slouží dalši utility v přiloženém souboru utils.zip.
Jejich syntaxe je následující:
Bmp2png –a fred.bmp => dostane se fred.png
Png2bmp –a fred.png => dostane se fred.bmp
Výsledný bmp soubor se může zase zpět zkomprimovat pomocí FredLynx utility, nebo se dá použít i bez komprimace.
[/QUOTE]
[QUOTE="papik.i"]
to kyznoh Obrázek musíš nejprve přejmenovat na loading.jpg pak ho přehraješ do složky iGo/iGo/SKIN/ a tam budeš mít zazipovanou složku schématu, který používáš...např. já mám Riks4.6e.zip, zazipuješ ho tam a zkusíš spustit iGo. [/QUOTE]
Mám Igo8 a tam složku skin nemám vůbec, pokud jí vytvořím,ten jpg zazipuju a dám do ní, tak ho to stejně nenačítá,tak co s tím?Není tohle návod jen na Igo2006??
to kyznoh Obrázek musíš nejprve přejmenovat na loading.jpg pak ho přehraješ do složky iGo/iGo/SKIN/ a tam budeš mít zazipovanou složku schématu, který používáš...např. já mám Riks4.6e.zip, zazipuješ ho tam a zkusíš spustit iGo. [/QUOTE]
Mám Igo8 a tam složku skin nemám vůbec, pokud jí vytvořím,ten jpg zazipuju a dám do ní, tak ho to stejně nenačítá,tak co s tím?Není tohle návod jen na Igo2006??
Pokud nemáš v iGO8 adresář skin, tak musíš vyměnit loading.bmp v DATA.ZIP/ui_igo8/320x240 nebo 240x320 podle toho jestli startuješ na šířku nebo na výšku.
Lepší je to hodit do branding.zip než do skinu. Ze skinu se to nezobrazí na celou dobu nabíhání iGO. Branding.zip najdeš tam co je data.zip.
[QUOTE="Kolda.o"]smekam :-) a dekuji - ted nevim kterou vybrat [/QUOTE]
No a aby to bylo ještě lehčí, tak ti taky 2 posílám :D
No a aby to bylo ještě lehčí, tak ti taky 2 posílám :D
Tak tady je ta Fabie II , žlutá se mi zatím nepodařila sehnat...ale ještě budu hledat:cool:
Jednu Fabii jsem omylem dal do mého předchozího příspěvku Peugeot.
Teď už musím do práce, takže Leona zase zítra;)
Jednu Fabii jsem omylem dal do mého předchozího příspěvku Peugeot.
Teď už musím do práce, takže Leona zase zítra;)
Zlatá rybka plní jedno přání za druhým;) Tentokrát pro uživatele p910i...jsem si řikal co je to za auto, že ho neznám:sarcastic:
Nevim jak ale dostaly se tam dva stejne obrazky a neumim ten jeden smazat tak prosim admina at jej smaze a pak i tento text ..v editaci ty obrazky fakt nejsou !!
Kdyby měl někdo zájem o tyto uvítací loga, tak stačí stáhnout soubor "branding.zip" a nahradit jím soubor se stejným názvem na paměťové kartě ve složce iGO. Svůj původní soubor "branding.zip" si raději někam zkopírujte (zazálohujte) pro případ že by jste se chtěli vrátit k původnímu uvítacímu logu.
Pokud by to nefungovalo, nebo pokud si chcete upravit soubor "branding.zip" sami, je zapotřebí stáhnout obrázek (*.bmp), potom přepsat jeho název na "loading", t.j. "loading.bmp" a vložit jej do souboru "branding.zip" který se nachází v adresáři iGO (na paměťové kartě). Obrázek "naležato" přijde do souboru "branding.zip" do složky "320_240" a obrázek"nastojato" do složky "240_320".
Pokud by to nefungovalo, nebo pokud si chcete upravit soubor "branding.zip" sami, je zapotřebí stáhnout obrázek (*.bmp), potom přepsat jeho název na "loading", t.j. "loading.bmp" a vložit jej do souboru "branding.zip" který se nachází v adresáři iGO (na paměťové kartě). Obrázek "naležato" přijde do souboru "branding.zip" do složky "320_240" a obrázek"nastojato" do složky "240_320".
Kdyby měl někdo zájem o tyto uvítací loga, tak stačí stáhnout soubor "branding.zip" a nahradit jím soubor se stejným názvem na paměťové kartě ve složce iGO. Svůj původní soubor "branding.zip" si raději někam zkopírujte (zazálohujte) pro případ že by jste se chtěli vrátit k původnímu uvítacímu logu.