Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: bt klávesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    1

    Ke svému E-ten X500+ jsem si vyhlédl bt klávesnici http://mobile.itek.cz/prislusenstvi-k-mt-ostatni/AZ00142-Bluetooth-klavesnice-Freedom-Universal Když jsem hledal na stránkách výrobce kompatibilitu,přesně tento přístroj jsem nenašel.Podle mého nejbližší je X800.Má taky WM 6 jako moje pětistovka.. Bude mi tato klávesnice běhat ? Popřípadě prosím o doporučení nějaké jiné. A po připojení to funguje se všemi aplikacemi nebo musí být klávesnice aplikací podporována ? Děkuji předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    Zdravím....
    Tuto klávesnici mám a jsem s ní spokojen. Na mém x500+ běhá bezvadně a funguje snad se všemi aplikacemi. Já s ní hraji DOOM a KRAlly. Nejsou s ní žádné problémy a vydrží opravdu dlouho. Pokud bude potřeba, tak pomohu se spojením klávesnice+PDA. Mě to trvalo hodinu, než jsem našel správný ovladač, zapnul češtinu atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    2

    MeeVale, přesně toto potřebuji. Mám ji novou a ani se nespáruje s X500+. Poslal jsem Ti sz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    No abych nemusel posílat každému zvlášť driver, dávám ho sem
    proč to tam nenacházíte je důsledkem toho, že freedominput.com předělali stránky, tak je tam teď trošku větší zmatek než byl.... S tímto ovladačem, co jsem přiložil, mi to běhá úplně v pohodě...
    Jak říkám, rád poradím....
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    6

    Ciao,

    mam nejakou sanci sprovoznit klavesnici, kdyz nemam kod, co je napsanej na Quickstart Guide? Koupil ji z druhe ruky a nic takovyho nemam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    6

    Podarilo se mi klavesnici zparovat a pouzit pomoci jakyhosi pruvodce BT zarizenimi (WM6). Takze ji muzu pouzivat na psani, ale zdaleka nefunguji vsechny klavesy (spis jen pismenka, kruzory, enter a win). A hlavne zadne Fn+<neco>, takze zatim moc spokojenej nejsem. Nemluve o cestine.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    A to jsi nenainstaloval ten ovladač? Bez ovladače nemáš přístup ke všem funkcím... Pokud to jenom spáruješ přes BT tak máš přístupné pouze základní klávesy....
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 17:52
  2. klavesnice
    Od evolva v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 15:21
  3. klavesnice
    Od stanyjol v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 14:14